Υπάρχει Bugatti με δύο ρόδες και τιμή μόνο 1.200 δολάρια;


Η Bugatti απαντά ναι. Το ηλεκτρικό πατίνι της έχει μόνο δύο ρόδες όπως είναι φυσικό, ABS, run flat ελαστικά και κοστίζει μόλις 1.200 δολάρια.

  • 27/6/2022

Δεν είναι όλες οι Bugattiαυστηρά για εκατομμυριούχους. Πλέον, μπορούμε και εμείς να αποκτήσουμε ένα ηλεκτρικό πατίνι με το σήμα της Bugatti, με αντίτιμο μόλις 1.200 δολάρια. Τιμή απόλυτα λογική αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια ιστορία της γαλλικής εταιρείας υπεραυτοκινήτων.

Ο Γάλλος κατασκευαστής hypercar ανακοίνωσε το πρώτο του… δίτροχο δημιούργημα πριν από λίγους μήνες και για να γίνει αυτό πραγματικότητα η Bugatti συνεργάστηκε με την Bytech International. Το αποτέλεσμα είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό αναδιπλούμενο πατίνι σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση. O σκελετός του είναι κατασκευασμένος από ένα κράμα μαγνησίου και το πατίνι ζυγίζει μόλις 15,9 kg. Το μέγιστο βάρος αναβάτη φτάνει τα 109 kg και είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: Agile Blue, Silver και Black, αν και το δεύτερο φαίνεται να έχει ήδη εξαντληθεί.

Η σχεδίαση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι αρκούντως εντυπωσιακά. Κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 600 W που προσφέρει τελική ταχύτητα 29,7 km/h. Η μέγιστη αυτονομία αγγίζει τα 36 km με μία μόνο φόρτιση και ο αναβάτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε τρία προγράμματα οδήγησης: Economy, City και Sport αλλά και μια λειτουργία cruise control. Μάλιστα, υπάρχει και σύστημα φρεναρίσματος με ABS στον πίσω τροχό.

Όσον αφορά το design, η Bugatti λέει ότι η σχεδίαση είναι αεροδυναμική και λειτουργική. Το πλήρες πακέτο φώτων περιλαμβάνει εμπρός και πίσω φλας, φωτιζόμενη βάση, πίσω φως LED, το οποίο προβάλει στο έδαφος και το μονόγραμμα «ΕB».