Ζάμπλουτος Ινδός αγοράζει Rolls Royce για να ταιριάζουν… στο τουρμπ-άνι του!


Τρεις Phantom και τρεις Cullinan προστέθηκαν στο στόλο των αυτοκινήτων του βαθύπλουτου Ινδού επιχειρηματία Reuben Singh. Not bad.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 11/2/2019

Το όνομα Reuben Singh δεν λέει τίποτα σε κανέναν, όμως ο Ινδός είναι επιχειρηματίας και CEO σε διάφορες επιχειρήσεις, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ασύλληπτα πλούσιος. Τόσο πλούσιος που όταν αποφάσισε να κάνει για κάποιον λόγο ένα δώρο στον εαυτό του δεν αγόρασε μια μόνο Rolls Royce αλλά μάνι-μάνι έξι. Τρεις Phantom και άλλες τόσες Cullinan, ανά δύο στο ίδιο χρώμα.

Η ερώτηση που έρχεται σχεδόν αυθόρμητα είναι γιατί δεν πήρε και μια έβδομη ώστε να έχει μια διαφορετική για κάθε μέρα της εβδομάδας. Π.χ. μια Phantom Drophead Coupe για την Κυριακή ώστε να κατεβάζει και την οροφή και να καταλαβαίνει πως είναι αργία και να χαλαρώνει…

Λοιπόν ο κύριος Singh με αυτήν του την αγορά έχει στην κατοχή του αισίως 2 συνολικά μοντέλα της βρετανικής μάρκας, μεταξύ αυτών και κάποιες Dawn κάμπριο, Phantom κουπέ και προηγούμενες γενιές της Phantom. Αν κρίνουμε από τη σχετική ανάρτησή του στο Instagram με τα 6 καινούργια αποκτήματά του, τα οποία αποκαλεί The Jewels Collection, ένα από τα θέματά του ήταν να ταιριάζουν χρωματικά με τα τουρμπάνια του.

Πάντως για να μην το κατηγορήσουν ως κολλημένο έχει και αυτοκίνητα άλλων κατασκευαστών. Όπως μια Bugatti Veyron, μια Porsche 918 Spyder και μια Mercedes SLR...