Ζήτω η τρέλα: YouTuber γύρισε το Tesla Model 3 ανάποδα και κινήθηκε... χαλαρά! (video)


Αποθέωση και απίστευτα γέλια στα σχόλια για την έμπνευση ενός YouTuber από τις ΗΠΑ: «Ο Elon Musk θα είναι περήφανος, φίλε».

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: YOUTUBE
  • 18/3/2023

Το YouTube είναι γεμάτο από κανάλια που διαχειρίζονται άτομα τα οποία προσπαθούν να ξεχωρίσουν, να κάνουν το κάτι διαφορετικό, κοινοποιώντας τις επινοήσεις, τις παράτολμες δράσεις τους, τις δοκιμές τους και ο,τιδήποτε άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί.

Ένα εξ’ αυτών είναι και το κανάλι WhistlinDiesel, το οποίο συνηθίζει να δημοσιεύει video με «ακροβατικά» αυτοκινήτων. Τις περισσότερες φορές, τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο καλά για τα οχήματα που χρησιμοποιούνται, τα οποία είτε καταστρέφονται ολοσχερώς είτε περνούν μέσα από βάλτους και καταλήγουν εντός σπιτιών!

Το τελευταίο εγχείρημα του Cody Detwiler και της ομάδας του ήταν η υποβολή ενός Tesla Model 3 σε δοκιμές… ανθεκτικότητας. «Είναι τα Tesla ποιοτικά αυτοκίνητα; Είναι ασφαλή για τα παιδιά; Μπορούν να οδηγηθούν ανάποδα; Αντέχουν τα καθίσματά τους ένα αλυσοπρίονο;» Αυτές είναι ορισμένες από τις απορίες που είχαν και αποφάσισαν να τις λύσουν στην πράξη.

Ανάμεσα σε όλα τα τεστ, τα οποία μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί, ξεχωρίζει η τοποθέτηση λεπτών τροχών ύψους πάνω από 3 m (3,048 m για την ακρίβεια). Στόχος να μπορεί να οδηγηθεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο, χωρίς η οροφή του να ακουμπά στο έδαφος.

Το... κιτ τροχών τοποθετήθηκε, το αναποδογύρισμα έγινε με τη βοήθεια εκσκαφέα και η επιθυμητή ανάποδη κίνηση πραγματοποιήθηκε, με επιλογή της όπισθεν. Ωστόσο, το τελευταίο εγχείρημα, η κατάβαση ενός λόφου με μεγάλη ταχύτητα, με το Model 3 να είναι σε… κανονική «φορά», δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα.