Chevrolet Bolt: Οδηγία για παρκάρισμα με απόσταση 15 μέτρων από τα άλλα οχήματα!


Με όλο και περισσότερα Chevrolet Bolt να παίρνουν φωτιά, η GM συμβουλεύει τους κατόχους τους να παρκάρουν 15 μέτρα μακριά από άλλα οχήματα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 17/9/2021

Προ μερικών ημερών, ένα Chevrolet Bolt (μοντέλο 2019) πήρε φωτιά στο γκαράζ ενός σπιτιού στη Τζώρτζια των ΗΠΑ, με τον ιδιοκτήτη να το καταλαβαίνει από τους αισθητήτες καπνού που είχε στο χώρο.

Και δεν πρέπει να μιλάμε για μεμονωμένο περιστατικό, αφού η Chevrolet έχει ανακαλέσει 141.000 Bolt EV και Bolt EUV, όσο συνεργάζεται με την LG Electronics, που της προμηθεύει μπαταρίες, για να βρει την αιτία αυτών των αστοχιών.

Τώρα, έδωσε μία ιδιαίτερη οδηγία-συμβουλή στους κατόχους αυτών των μοντέλων.

"Σε μια προσπάθεια να μειωθούν πιθανές ζημιές σε δομές και κοντινά οχήματα στη σπάνια περίπτωση πιθανής πυρκαγιάς, συνιστούμε να σταθμεύετε στον τελευταίο όροφο ή σε υπαίθριο parking, και να σταθμεύετε 15 μέτρα ή και περισσότερο μακριά από άλλο όχημα", δήλωσε ο εκπρόσωπος της GM, Dan Flores, σύμφωνα με το The Detroit News.

"Επιπλέον, εξακολουθούμε να σας ζητάμε να μην αφήνετε το όχημά σας να φορτίζει χωρίς επίβλεψη, ακόμη και αν χρησιμοποιείτε σταθμό φόρτισης σε χώρο στάθμευσης."