Citroen My Ami Tonic: Στην Ελλάδα η νέα έκδοση για το "λιλιπούτειο" EV (video)


Το My Ami Tonic προσθέτει πολύχρωμα διακοσμητικά στοιχεία και αξεσουάρ, για να δημιουργήσει ένα εξωστρεφές -από αισθητικής άποψης- αποτέλεσμα και να δώσει επιπλέον ώθηση στο μικρό EV.

  • 5/10/2022

Το My Ami Tonic διαθέτει συναρπαστικά αισθητικά στοιχεία που εκφράζουν μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του Ami. Το μικρό μοντέλο της Citroen είχε ανέκαθεν έντονο το στοιχείο της προσωποποίησης, με πολλές προτάσεις εξατομίκευσης και αξεσουάρ.

Το My Ami Tonic είναι μια νέα έκδοση που ενισχύει τη γκάμα του Ami και εμπνέει για δράση μέσω των χρωμάτων και του εξοπλισμού της. Έρχεται με στοιχεία εξατομίκευσης όπως είναι οι ενισχυμένοι προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ και οι θόλοι, καθώς και οι μπάρες οροφής.

Οι νέες λεπτομέρειες συνδυάζουν το χακί και το έντονο κίτρινο σε μια φρέσκια στην όψη εκδοχή που ενθαρρύνει τους επιβάτες να προσεγγίζουν κάθε διαδρομή με χαρά.

Το εσωτερικό του My Ami Tonic είναι εξοπλισμένο με λειτουργικά αξεσουάρ, όπως η βάση για το smartphone, οι τρεις αποθηκευτικοί χώροι, τα διχτάκια στις πόρτες και το κεντρικό διαχωριστικό, ο γάντζος για το κρέμασμα τσάντας, τα πατάκια και το Dat@mi που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του smartphone με το αυτοκίνητο.

Τα χρώματα του My Ami Tonic επιλέχθηκαν προσεκτικά. Ο συνδυασμός χακί και κίτρινου τονίζει την αίσθηση της ενέργειας στο Ami. «Η ομάδα σχεδιασμού της Citroën ήθελε να φέρει μια έξτρα νότα φρεσκάδας και ζωντάνιας με αυτή τη νέα έκδοση. Ο συνδυασμός τμημάτων χρωματισμένων σε έντονο κίτρινο και χακί, με έξυπνα διακοσμητικά όπως είναι τα τόξα που υποδεικνύουν ορισμένες λειτουργίες του, δίνει στο My Ami Tonic μια ιδιαίτερα ζωντανή διάθεση, καθιστώντας το ό,τι κοντινότερο σε παιχνίδι για μικρούς αλλά και ενήλικες, από 16 έως 77 ετών», λέει ο Mathieu Wandon, επικεφαλής της Citroen στον τομέα του σχεδιασμού της γραφιστικής.

Το My Ami Tonic θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και σε άλλες 4 Ευρωπαϊκές χώρες στις αρχές Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen πατώντας εδώ.

Δείτε περισσότερα για το Citroen Ami στο test drive του Car and Driver...