Δαυίδ εναντίον Γολιάθ: Δείτε τα βασανιστήρια που υπέστη το μικρό EV pickup (video)


Αυτή είναι με διαφορά η πιο συγκλονιστική δοκιμή ηλεκτρικού pickup που έχεις δει ποτέ.

  • 2/5/2023

Όσοι από εσάς περνάτε αρκετές ώρες στο YouTube ψάχνοντας δοκιμές αυτοκινήτων, είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα έχετε πέσει πάνω σε κάποιο video από τον διάσημο YouTuber Cody Detwiler και το κανάλι του WhistlinDiesel.

Ο τρόπος με τον οποίο μεταχειρίζεται τα οχήματα που πέφτουν στα χέρια του, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί «συνηθισμένος» και αρκετά συχνά γίνεται viral με τις εμπνεύσεις του. Μία από αυτές είδαμε πριν από μερικές εβδομάδες όταν πήρε μια Ferrari F8 Tributo και προσπάθησε να τη μετατρέψει σε rally car, ενώ πιο πριν είχε πάρει ένα Tesla Model 3 και του είχε τοποθετήσει μεγάλους ξύλινους τροχούς! 

Το τελευταίο του video, ωστόσο, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Αυτό που έκανε ήταν να παραγγείλει το πιο μικρό, ηλεκτρικό pickup που κατασκευάζεται στην Κίνα και να το υποβάλλει σε μια σειρά από δοκιμασίες προκειμένου να διαπιστώσει τις αντοχές του.

Κάπου εκεί ξεκινούν τα... μαρτύρια για το μικροσκοπικό EV και στο «κόλπο» μπαίνει ένα τρέιλερ, ένας μικρός εκσκαφέας, ένας τεράστιος βράχος, κ.α.. Ωστόσο η πιο συγκλονιστική στιγμή έρχεται με την εμφάνιση ενός θηριώδους monster truck!

Η δοκιμή του pickup συνοδεύεται από μπόλικο χιούμορ ενώ δεν λείπουν οι στιγμές όπου οι τρελές δοκιμασίες των συντελεστών γίνονται αρκετά επικίνδυνες. Πάντως το αποτέλεσμα τους δικαίωσε αφού μέσα σε λίγες ώρες το video ξεπέρασε τα 3,5 εκατ. views και τα 10.000 comments στο YouTube.

Δείτε το video…