Δείτε το Nissan Ariya e-4ORCE να περνάει «τρένο» τους παγωμένους δρόμους (video)


Το σύστημα e-4ORCE προσφέρει ελεγχόμενη κίνηση με αστραπιαία απόκριση και ομαλή επιτάχυνση, διασφαλίζοντας έλεγχο υψηλής ακρίβειας, στο 1/10000ο του δευτερολέπτου. 

  • 10/1/2023

Συνδυάζοντας την εμπειρία της Nissan στα ηλεκτρικά οχήματα, τα συστήματα τετρακίνησης και τις τεχνολογίες ελέγχου πλαισίου, το Nissan Ariya AWD είναι εξοπλισμένο με έναν καινοτόμο δίδυμο σύστημα κινητήρων με τεχνολογία e-4ORCE για πρόσθετη σιγουριά και υψηλού επιπέδου έλεγχο και χειρισμό, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Βάζοντας το όχημα στην πίστα δοκιμών του Hokkaido στην Ιαπωνία, οι ειδικοί της Nissan δοκίμασαν το Ariya e-4ORCE σε αντίξοες χειμερινές συνθήκες σε χιονισμένους, ολισθηρούς δρόμους, για να εξασφαλίσουν ότι προσφέρει μια εμπειρία απαλλαγμένη από στρες, για όλους τους επιβάτες.

Στο πλαίσιο αυτών των αυστηρών δοκιμών, η ομάδα της Nissan παρακολουθεί τα πάντα, από την ταχύτητα, την επιτάχυνση, την κατευθυντικότητα και τον έλεγχο στις στροφές, για να δοκιμάσει πλήρως την εμπειρία του οδηγού και την άνεση των επιβατών, προτού ο δυνητικός αγοραστής βρεθεί πίσω από το τιμόνι.

Τολμώντας να καινοτομεί, η Nissan ανεβάζει την ηλεκτροκίνητη τεχνολογία all-wheel- drive σε νέα υψηλά επίπεδα, ενώ δίνει προτεραιότητα στην ανάγκη για αυτοπεποίθηση και άνεση πίσω από το τιμόνι. Το e-4ORCE προσφέρει ισχυρή και ελεγχόμενη κίνηση με αστραπιαία απόκριση και ομαλή επιτάχυνση, διασφαλίζοντας έλεγχο εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας, στο 1/10000ο του δευτερολέπτου. Εγγυάται την άνεση και την σταθερότητα του οδηγού και των επιβατών, ενώ προσφέρει ενθουσιασμό και συμπεριφορά που συναντώνται σε ένα σπορ αυτοκίνητο.

Από τις καθημερινές μετακινήσεις έως τις περιπετειώδεις εξορμήσεις, αυτό το επαναστατικό σύστημα βελτιώνει κάθε διαδρομή. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για ηλεκτροκίνητα κινητήρια σύνολα, το e-4ORCE διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη συμβολή της Nissan σε έναν καθαρότερο, ασφαλέστερο και χωρίς αποκλεισμούς κόσμο με μηδενικούς συμβιβασμούς σε συναρπαστικές διαδρομές.

Δείτε το video...