Ferrari Testa Rossa J: Το μικροσκοπικό EV «φορά» την αγωνιστική του στολή (photos)


Η Little Car Company δίνει στην εξηλεκτρισμένη Testa Rossa J το πακέτο αναβαθμίσεων 'Pacco Gara', προορίζοντάς την για αγωνιστικές εξορμήσεις. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: LITTLE CAR
  • 11/2/2023

Η Ferrari Testa Rossa J ετοιμάζεται για τα αγωνιστικά, λαμβάνοντας ένα νέο πακέτο αναβαθμίσεων, ονόματι Pacco Gara. Ο εξηλεκτρισμένος θρύλος από την Little Car Company δέχεται μία ανανεωμένη εμφάνιση, με έμφαση στο αγωνιστικό DNA του μοντέλου, με την εταιρεία να δημιουργεί ένα αυτοκίνητο για την πίστα.

Στο αμάξωμα του οχήματος έχει προστεθεί ένας κλωβός ασφαλείας, προσφέροντας μεγαλύτερη προστασία και ασφάλεια στους οδηγούς, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά όταν πρόκειται για ένα καθαρά αγωνιστικό αυτοκίνητο. Ο κλωβός είναι αποσπώμενος, δίνοντας στους πελάτες την ελευθερία να τροποποιήσουν το όχημά τους κατά βούληση.

 Και η ισχύς έχει αυξηθεί, από τα 16 στα 19 PS, ένα boostάρισμα που έρχεται από τις προσθήκες που έχει κάνει η Little Car στο αυτοκίνητο, όπως για παράδειγμα διάτρητα δισκόφρενα, όπως και μια βελτιωμένη, ταχύτερη κολόνα διεύθυνσης. Εκτός αυτού, κι η ανάρτηση έχει δεχτεί βελτίωσης, αφού είναι πιο στιβαρή και επιδέχεται προσαρμογής, προκειμένου ο οδηγός να συνεχίζει να απολαμβάνει την εμπειρία που του προσφέρει η Testa Rossa J, παρά τη μείωση της απόστασης από το έδαφος.

Στην καμπίνα της, η Testa Rossa J με το πακέτο Pacco Gara φέρει ζώνες 5 σημείωντης Sabelt, οι οποίες προέρχονται από τα μονοθέσια F1 της Ferrari, προσφέροντας την αίσθηση ενός πραγματικού αγωνιστικού.

Ben Hedley, διευθύνων σύμβουλος της The Little Car Company: «Η Ferrari Testa Rossa J είναι μία μοντέρνα ενσάρκωση, όχι μόνο ενός από τα πιο εβληματικά αγωνιστικά αυτοκίνητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και ενός από τα πιο σημαντικά αυτοκίνητα του 20ού αιώνα. Λανσάροντας τη νέα ειδική έκδοση Pacco Gara, ένα εξαιρετικό παράδειγμα της στενής συνεργασίας μας με τη Ferrari, δώσαμε στην Testa Rossa J μία σημαντική αγωνιστική αναβάθμιση, με συναρπαστική εξέλιξη τόσο στην αισθητική του αυτοκινήτου, αλλά και στις επιδόσεις του συνολικά.»