Γίνε «νονός» του νέου EV SUV της Jeep και κέρδισε 7ήμερο ταξίδι αξίας 40.000 ευρώ


Το νέο SUV με την κωδική ονομασία «Wagoneer S», έχει όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε, εκτός από όνομα. Η Jeep ζητά από τον κόσμο να βοηθήσει στην επιλογή προσφέροντας ένα μεγάλο δώρο. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: FACEBOOK
  • 24/11/2022

Έχεις έμπνευση στην ονοματοδοσία, είσαι ενήλικας και μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ; Τότε έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα 7ήμερο ταξίδι στο Jackson Hole Mountain Resort αξίας περίπου 40.000 ευρώ.

Όχι, δεν τρελαθήκαμε ούτε ξαφνικά γίναμε ταξιδιωτικοί πράκτορες. Η συγκεκριμένη «ευκαιρία» υπάρχει, πάντως και αποτελεί προσφορά της Jeep. Η εταιρεία αναζητά όνομα για το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Wagoneer S που αποκάλυψε τον περασμένο Σεπτέμβριο και δημιούργησε διαγωνισμό, στο οποίο καλεί τους πάντες να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Οι προϋποθέσεις είναι αυτές που αναφέρθηκαν στην αρχή του κειμένου και το έπαθλο πραγματικά αξιοζήλευτο: Ένα 7ήμερο ταξίδι (6 διανυκτερεύσεις) στο ορεινό θέρετρο Jackson Hole Mountain Resort, στο Teton Village του Wyoming για τον νικητή, ο οποίος μπορεί να πάρει μαζί του και άλλα 3 άτομα της αρεσκείας του για να κάνουν ski.

Τι θα απολαύσει δωρεάν; Αεροπορικά εισιτήρια για το Wyoming και μεταφορά με πούλμαν από ένα μεγάλο αεροδρόμιο κοντά στην κατοικία του, διαμονή 6 διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο, εισιτήρια 4 ημερών για μετάβαση στην πίστα ski Jackson Hole, ενοικιάσεις εξοπλισμού ski ή snowboard επίσης για 4 ημέρες και μια δωροκάρτα 1.000 δολαρίων για κατάστημα λιανικής της πίστας. Η δωροκάρτα, ωστόσο, προορίζεται μόνο για το νικητή, όχι για όλη την τετράδα.

Σύμφωνα με την Jeep, η συνολική αξία του δώρου προσεγγίζει τις 40.000 ευρώ. Τα προτεινόμενα ονόματα θα πρέπει να έχουν μέγεθος μέχρι 50 χαρακτήρες και η επιλογή του νικητή θα αποφασιστεί από συγκεκριμένο χορηγό, με βάση τα ακόλουθα δύο κριτήρια: Το πρώτο αφορά τη σχετικότητα και ελκυστικότητα του ονόματος που θα προτείνει τόσο σε σχέση με το καταναλωτικό κοινό όσο και με το ίδιο το Wagoneer S. Το δεύτερο αφορά τη διαφορετικότητα και μοναδικότητα της πρότασής του.

Για κάθε μία από τις δύο κατηγορίες κριτηρίων, θα απονέμονται από 0 έως 50 πόντους. Όποια πρόταση συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, θα ανακηρύξει νικητή τον εμπνευστή της. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε εδώ και λίγες ώρες και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Η Jeep έχει δημιουργήσει συγκεκριμένη σελίδα στο internet, όπου οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν μια φόρμα υποβολής στοιχείων και, ασφαλώς, πεδίο για το όνομα που προτείνεται για το νέο EV SUV, το οποίο παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, μαζί με άλλα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Τότε είχε την κωδική ονομασία «Wagoneer S».

Το νέο ηλεκτρικό SUV θα έχει στόχο αυτονομίας τα 644 km, απόδοση έως και 600 PS ανάλογα την έκδοση και την επιλογή ηλεκτροκινητήρων και επιτάχυνση 0-100 km/h σε περίπου 3,5 sec. Θα αποκαλυφθεί στο κοινό εντός του 2023, η παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2024 στη Βόρεια Αμερική και θα είναι διαθέσιμο στις βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρώπης. Και όπως υποστηρίζει η Jeep, «το νέο Wagoneer S έχει όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε, εκτός από όνομα».