GMC Hummer EV: Έρχεται η ψηφιακή του έκδοση στο νέο 'Call Of Duty' (photos - video)


Το Call Of Duty έρχεται σε συνεργασία με την GMC, εισάγοντας το Hummer EV στην γκάμα playable οχημάτων των νέων Modern Warfare II and Warzone 2.0.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ-VIDEO: GMC
  • 24/9/2022

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού Call Of Duty θα περιέχει ένα από τα πιο δυναμικά και «σκληροτράχηλα» μοντέλα της κατηγορίας του, το GMC Hummer EV.

Η GMC, σε συνεργασία με την Activision, εταιρεία παραγωγής και έκδοσης του Call Of Duty, δημιούργησαν την ψηφιακή έκδοση τουηλεκτρικού Hummer, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στα Modern Warfare II, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου, και το Warzone 2.0, που θα έρθει αργότερα, μέσα στο φθινόπωρο.

Το πανίσχυρο ηλεκτρικό «θηρίο» της GMC θα προσφέρει τα 1.000 PS του και την εκπληκτική του ταχύτητα στους παίκτες του νέου βιντεοπαιχνιδιού του franchise Call Of Duty, αποτελώντας το τέλειο όχημα για μάχες στους χάρτες του παιχνιδιού.

Πολλά πραγματικά οχήματα στρατιωτικού τύπου έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς στο παιχνίδι, όπως για παράδειγμα το Jeep Wrangler και το αυθεντικό Humvee. Μάλιστα, η Jeep είχε κατασκευάσει μια μικρή παρτίδα από οχήματα των ειδικών εκδόσεων Black Ops Edition και Modern Warfare 3 Edition, προ δεκαετίας.

Ο David Albritton, πρόεδρος της GM Defense, θυγατρική εταιρεία της GM που εξειδικεύεται στην παραγωγή στρατιωτικών οχημάτων, είπε ότι το ηλεκτρικό Hummer «θα μπορούσε να προσφέρει μία εξαιρετική βάση για ένα ηλεκτρικό όχημα για στρατιωτική χρήση.» Η GM έχει εξάλλου στενή σχέση με τον αμερικανικό στρατό, καθώς προμηθεύει τον στόλο του με οχήματα εδώ και χρόνια, ενώ η τάση προς εξηλεκτρισμό έχει αρχίσει να επηρεάζει και αυτόν τον τομέα.

Δείτε την ψηφιακή έκδοση του ηλεκτρικού Hummer να αποκαλύπτεται: