LIVE η παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού crossover της Ford (video)


Η Ford επισημαίνει ότι το νέο EV θα αποκαλύψει «το νέο πρόσωπο» της εταιρείας. Παρακολουθείστε σε live streaming την παρουσίασή του.

  • 21/3/2023

Η αναμονή για ένα EV που έχει (πολύ)διαφημιστεί εδώ και αρκετούς μήνες - και η παραγωγή του οποίου συνέβαλε στο τέλος εποχής του Ford Fiesta, καθώς θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του δημοφιλούς supermini - φτάνει στο τέλος της.

Στις 14:00 της Τρίτης (21/3), η Ford παρουσιάζει το νέο αμιγώς ηλεκτρικό crossover της, προϊόν της συνεργασίας της με την Volkswagen, καθώς θα «πατά» στη πλατφόρμα MEB του ομίλου VAG και θα κατασκευάζεται στο Κέντρο Εξηλεκτρισμού της Ford στην Κολωνία, στο οποίο η Ford κάνει συνολική προϊοντική επένδυση 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Για τα χαρακτηριστικά του νέου EV μάς προϊδεάζει η ίδια η Ford, λέγοντας ότι το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα θα «δίνει νέο νόημα στην έννοια της εξερεύνησης» και ουσιαστικά θα αποτελεί το πρώτο «δείγμα» του νέου προσώπου της.

«Ένα Ford διαφορετικό απ’ ό,τι έχετε δει ως τώρα», είναι άλλος ένας τίτλος που έχει δοθεί από την ίδια την εταιρεία για το νέο της crossover. Στο τελευταίο teaser video, βλέπουμε το EV να κινείται σε ορεινή διαδρομή αλλά και σε περιβάλλον adventure, δημιουργώντας τεράστια σύννεφα άμμου στο πέρασμά του.

Παρακολουθείστε σε live streaming την παρουσίαση του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού crossover της Ford στο παρακάτω video: