Ο Vin Diesel διαφημίζει ηλεκτρικό Scooter (βίντεο)


Μπορεί το Hollywood να βοηθήσει στις πωλήσεις των ηλεκτρικών scooter; Εάν υπάρχει μία καλή ιδέα, ασφαλώς και μπορεί!

  • Μιχαλης Κατωποδης
  • 31/8/2020

Θα μπορούσε να υπάρξει ένα μίγμα από James bond και Dom Toretto, τον πρωταγωνιστή των ταινιών fast and the furious; Εάν το ποσό είναι σωστό, να είσαστε σίγουροι ότι τα πάντα γίνονται! Γιατί το να σχεδιάσεις και να κατασκευάσεις ένα ηλεκτρικό scooter είναι ένα πράγμα, αλλά να καταφέρεις να δημιουργήσεις τον απαιτούμενο ντόρο γύρω από αυτό, είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Στην προκειμένη περίπτωση, η διαφημιστική εταιρία της Yadea, ενός κινέζου κατασκευαστή scooter, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα μεγάλα μέσα για την προώθηση του G5. Σε ένα σκηνικό που θυμίζει αρχικά κάτι από Frank Sinatra, ο Vin Diesel τραγουδά σε ένα καμπαρέ. Με τα φώτα όλα στραμμένα πάνω του, δεν έχει κανένα πρόβλημα να φλερτάρει το κορίτσι του κακού και ταυτόχρονα να του κλέψει ένα πολύτιμο usb stick, με ποιος ξέρει τι πληροφορίες μέσα.

Φυσικά ο ήρωάς μας είναι και μυστικός πράκτορας οπότε, μόλις τον καταλαβαίνουν, αυτός ξεφεύγει με το νέο ηλεκτρικό G5. Τα δύο βαριά, πολυτελή SUV της καταδίωξης δείχνουν πολύ λίγα και ανήμπορα να ακολουθήσουν στην κίνηση των μεγάλων αστικών κέντρων, σε σχέση με την κομψότητα και την ευελιξία του scooter. Ο καλός νικάει και φτάνει μάλιστα σε σημείο να ζητήσει και ένα τέτοιο scooter και για τον ίδιο, αφού ταιριάζει στο στιλ ζωής του.

Για το ίδιο το G5 δεν έχουμε να πούμε πολλά, πέρα από το ότι εφοδιάζεται -σύμφωνα με τον κατασκευαστή του- με μπαταρία από «γραφένιο», η οποία επιτρέπει ακόμα και πλήρη φόρτιση σε μία ώρα. Κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, City και Pro, με απλό ή διπλό συσσωρευτή και μοτέρ 2.300 και 3.100W αντίστοιχα. Για το όλο concept, ωστόσο, θα πούμε πως μας άρεσε και είναι σίγουρα επιτυχημένο. Τέτοιου είδους διαφημίσεις θα θέλαμε να βλέπουμε πιο συχνά, ακόμα και αν πρόκειται για σχετικά άγνωστους στη χώρα μας κατασκευαστές.