ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας μπαίνει με EV στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας (video)


Η ταχύτητα και η ικανότητα κίνησης σε μικρούς χώρους του 20χρονου μεσοεπιθετικού ταιριάζουν γάντι με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης.

  • ΦΩΤΟ: FACEBOOK ΠΑΕ ΠΑΟΚ
  • 28/3/2023

Μόλις στα 20 του χρόνια, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει προλάβει να αφήσει το δικό του, εντυπωσιακό, «αποτύπωμα» στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φροντίζει να μειώνει το δικό της οικολογικό αποτύπωμα, προμηθευόμενη από την ecocar δύο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα ecocar City.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, μαζί με τον 19χρονο αμυντικό του «δικεφάλου», Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ανέβαλαν να πραγματοποιήσουν το test drive στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας.

Οι δύο νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ, μάλιστα, δε δίστασαν να βάλουν και… κόντρα, αξιοποιώντας τη ροπή των δύο οχημάτων μικροκινητικότητας.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την ecocar μειώνει το οικολογικό της αποτύπωμα! Οι φίλοι μας στην Ecocar μας έφεραν δύο εξαιρετικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες της εταιρείας με τον πιο "πράσινο" τρόπο. Το test drive ανέλαβαν οι #Konstantelias και #Koulierakis!», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ.

Το ecocar CITY έχει μήκος μόλις 224,5 cm, πλάτος 130 cm και ύψος 157 cm. Παρά τις μικρές διαστάσεις του, έχει αρκετό χώρο για δύο άτομα και είναι ένα ευκίνητο και εύχρηστο microcar πόλης.

Είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Η Low Speed έχει μέγιστη ταχύτητα 45 km/h, ενώ η High Speed 80 km/h. Η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα είναι 5 PS και 10 PS αντίστοιχα, με την αυτονομία να κυμαίνεται από 80 km έως 110 km, με μέση ταχύτητα 45 km/h.