Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να επιστρέψει το Honda S2000;


Ένα από τα πιο εμβληματικά roadster όλων των εποχών παραμένει το S2000 της Honda με τον πανίσχυρο κινητήρα και την κίνηση στους πίσω τροχούς. Με δεδομένο τον δημιουργικό οίστρο των Ιαπώνων κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τη μεγάλη επιστροφή του!

  • 25/7/2021

Το Honda S2000 είναι ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της εταιρείας, με λάτρεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. 

Ένα από τα χαρακτηριστικά που το έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό ήταν ο δίλιτρος, 4κύλινδρος κινητήρας του, που έφτανε τους 237 ίππους στις 7800 σ.α.λ., με έναν ήχο μαγευτικό.

Η αυτοκίνηση, όμως, αλλάζει, κι η Honda είναι μία από τις εταιρείες που εστιάζουν στην ηλεκτροκίνηση. Άλλωστε, για αυτό αποχωρεί κι από τη Formula 1: για να μπορέσει να εστιάσει τους πόρους της στη μετάβαση στους ηλεκτροκινητήρες.

Ένας καλλιτέχνης οραματίστηκε πώς θα ήταν το Honda S2000 αν επανερχόταν ως ηλεκτρικό.

Το Rain Prisk επανέφερε το S2000 στη ζωή, κάνοντάς το ηλεκτρικό, με τις αντίστοιχες τροποποιήσεις στο εξωτερικό του.

Θα ήταν ένα σπορ EV, με σαφείς επιρροές από τον αρχικό σχεδιασμό του, και ένα μπλε ηλεκτρίκ χρώμα να τονίζει τις γραμμές του.

Απολαύστε το. Αν και οι πιθανότητες είναι να μην δεν θα το δούμε ποτέ, ωστόσο ουδείς γνωρίζει με τον εξηλεκτρισμό που επιχειρεί η Honda σε όλη τη γκάμα των μοντέλων της τι μπορεί να γίνει και για το S2000.