Στον «αέρα» ο online διαμορφωτής για την Lotus Eletre


Το... παιχνίδι με τους online διαμορφωτές αυτοκινήτων είναι πάντα διασκεδαστικό. Ειδικά όταν πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρικό SUV στην ιστορία της Lotus.

  • 15/4/2022

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να πάρετε στα "χέρια" σας τη νέα Lotus Eletre και να την διαμορφώσετε πάνω στις προσωπικές σας επιθυμίες; Ο online διαμορφωτής που μπορεί να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή είναι διαθέσιμος στο επίσημο site του κατασκευαστή και μπορεί να τον επισκεφτεί ο καθένας και να δοκιμάσει να "στήσει" την Eletre των ονείρων του.

Το πρώτο βήμα της διαμόρφωσης αφορά την επιλογή του εξωτερικού χρώματος, στη συνέχεια επιλέγεται κατά σειρά το χρώμα στις δαγκάνες των φρένων, το σχέδιο στις ζάντες (μαζί με την απόχρωση του logo) και ως τελευταίο βήμα παρουσιάζεται η επιλογή των επενδύσεων στο εσωτερικό.

Εκεί θα βρείτε και μια κάπως πιο… ιδιαίτερη επιλογή σε πράσινο χρώμα που δεν συναντά κανείς αρκετά συχνά σε αυτοκίνητο. Θετική εντύπωση στη λειτουργία του διαμορφωτή θα προκαλέσει η άμεση απόκρισή στις εντολές.

Θυμίζουμε ότι το αμιγώς ηλεκτρικό SUV έχει στην «καρδιά» του ένα σύστημα μπαταριών άνω των 100 kWh (δεν ανακοινώθηκε ο ακριβής αριθμός) που φορτίζει στα 800V μέσα σε 18 λεπτά και προσφέρει αυτονομία 600 km. Σε επίπεδο ιπποδύναμης, η Eletre θα ξεκινά από τα 600 PS και θα είναι ικανή να κάνει τα 0-100 km/h σε 3 sec., με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 257 km/h

Αν θέλετε να παίξετε με τον online διαμορφωτή μπορείτε να πατήσετε εδώ. Ακόμα και αν έχετε την οικονομική δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το 2023 όπου θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις των πρώτων οχημάτων,.