Tesla Model 3: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη facelift έκδοση (photos-video)


Η διαρροή έγινε μέσα από λογαριασμό του Twitter και δείχνει το πρωτότυπο παρκαρισμένο σε υπόγειο γκαράζ, στο Santa Cruz της Καλιφόρνια.

  • 5/12/2022

Μόλις πριν από λίγες ημέρες είχαμε γράψει ότι η Tesla ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη facelift έκδοση του Tesla Model 3 με στόχο να τονώσει την εμπορική του πορεία και να του δώσει έναν αέρα ανανέωσης μετά από 6 χρόνια κυκλοφορίας.

Το project συνοδεύεται από την ονομασία «Highland» και τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στα social media φωτογραφίες και video από το πρωτότυπο. Η αποκάλυψη έγινε από τον λογαριασμό @omg_Tesla/Rivian στο Twitter ο οποίος έκανε γνωστό ότι το όχημα είναι παρκαρισμένο σε υπόγειο γκαράζ στο Santa Cruz της Καλιφόρνια.

Το αυτοκίνητο έχει φροντίσει να κρύψει με βαρύ μαύρο καμουφλάζ το μπροστά και το πίσω μέρος του, κάτι που σημαίνει ότι αυτά τα σημεία θα δεχθούν τις παρεμβάσεις των ανθρώπων της Tesla, με κάποιες σχεδιαστικές μετατροπές που στις συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν είναι ευδιάκριτες. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

Μέσα από τις φωτογραφίες οι χρήστες του Twitter διέκριναν πάνω από το μπροστινό φωτιστικό σώμα μία κάμερα η οποία δεν υπάρχει στο τρέχον μοντέλο. Αν πράγματι είναι κάμερα τότε είναι ίσως συνδέεται με τη λειτουργία της αυτόνομη οδήγησης. Μένει φυσικά να επιβεβαιωθεί και κατά την παρουσίαση

‘Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό πίσω από την ανανέωση του Model 3 κρύβεται η πρόθεση της Tesla να απλοποιήσει την παραγωγή και να μειώσει το κόστος. Το αν αυτή η μείωση περάσει και στον αγοραστή είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε ακόμα ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο έχει αρκετές πιθανότητες μιας και οι κατασκευαστές EV δέχονται τους τελευταίους μήνες έντονες πιέσεις από τους Κινέζους ανταγωνιστές.