Θέλεις να φορτίσεις το Tesla; Φόρα μαγιό και βούτα στην πισίνα! (video)


Πισίνες προστίθεται στους σταθμούς φόρτισης της Tesla, όπως και χώροι ξεκούρασης με φαγητό, καφέ και άλλες επιλογές.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ
  • 8/8/2022

Μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες της Tesla στους σταθμούς φόρτισής της στη Γερμανία είναι, όχι μόνο τα «σαλόνια» αναμονής που έχουν ήδη τοποθετηθεί και προσφέρουν φαγητό και καφέ, αλλά και πισίνες.

Η αμερικανική εταιρεία προσπαθεί να εξερευνήσει τις επιλογές της προκειμένου να μετατρέψει τους σταθμούς φόρτισης σε κάτι πολύ παραπάνω, επιτρέποντας στους οδηγούς να περνούν την ώρα τους κάνοντας κάτι διασκεδαστικό, όση ώρα περιμένουν να ολοκληρωθεί η φόρτιση του οχήματός τους, με την πρώτη φορητή πισίνα της να τοποθετείται στον σταθμό του Hilden στη Γερμανία.

Τα νέα για τη φορητή πισίνα της Tesla ήρθαν την ίδια μέρα με την εκδήλωση Cyber Roundup της εταιρείας, οπότε πιθανώς να ανακοινωθεί ως το νεότερο προϊόν της.

Σύμφωνα με την Tesla, η πισίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα από έως και 4 άτομα, για 10 λεπτά, ενώ οι μέρες και ώρες λειτουργίας της θα είναι Τετάρτη με Κυριακή14:00 – 19:00.

Ο χρόνος αυτός είναι αρκετός για μία πλήρη φόρτιση, όπως έχει προβλέψει η εταιρεία, ενώ υπάρχουν και φουσκωτές μπάλες με το λογότυπο της Tesla μέσα στην πισίνα, για επιπλέον διασκέδαση.

Ο σταθμός φόρτισης της Tesla στο Hilden είναι ένας από τους μεγαλύτερους στη Γερμανία και διαθέτει 40 φορτιστές, 8 εκ των οποίων προσφέρουν 150 kW, με τους υπόλοιπους να φτάνουν τα 250 kW. Ο συγκεκριμένος σταθμός είναι ένας από τους πρώτους που επιτρέπει και σε άλλα, μη-Tesla οχήματα, να χρησιμοποιούν τους φορτιστές. Διαθέτει επίσης φωτοβολταϊκά πάνελ και εστιατόρια γνωστών γερμανικών αλυσίδων.

Δείτε το σχετικό video: