Το άδοξο τέλος μιας Porsche Taycan


Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο στην ιστορία της Porsche, η περίφημη Taycan, γνώρισε τη σκληρή πλευρά της ζωής καταλήγοντας πληγωμένη σε μάντρα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

  • ΠΗΓΗ: COPART
  • 13/5/2020

Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου αλλά και τις εξεζητημένες προδιαγραφές της Porsche Taycan, η κατάληξη δεν θα πρέπει να μας ξαφνιάζει. Η πρώτη αμιγώς ηλεκτροκίνητη πρόταση στην ιστορία της γερμανικής φίρμας έμελλε να γνωρίσει πολύ σύντομα τη σκληρή πλευρά της ζωής καταλήγοντας με πληγωμένες τις μεταλλικές επιφάνειές της και τον εγωισμό της σε μια μάντρα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που είχαν παρόμοια τύχη.

Πλην των αποκαλυπτικών για την έκταση των ζημιών φωτογραφιών, οι πληροφορίες που δημοσιεύονται και  σχετίζονται με την μαύρη Porsche Taycan είναι ελάχιστες. Δεν γνωρίζουμε για ποια έκδοση του αυτοκινήτου πρόκειται, πόσα χιλιόμετρα είχε διανύσει πριν το ατυχές συμβάν, την ημερομηνία ταξινόμησής του.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η ασφαλιστική εταιρεία θεώρησε το κόστος επισκευής της ασύμφορο και την οδήγησε σε μάντρα η οποία ειδικεύεται στη διαχείριση-δημοπράτηση τρακαρισμένων οχημάτων.

Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες της μαύρης Porsche Taycan να επιστρέψει στους αυτοκινητοδρόμους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, μιας και θα χρειαστούν αρκετά χρήματα και ακόμη περισσότερη τόλμη για να προχωρήσει κανείς στην επισκευή ενός τόσο ξεχωριστού αυτοκινήτου χωρίς να απευθυνθεί στους ειδικούς και να καταβάλλει ένα δυσανάλογα υψηλό αντίτιμο.