Το Audi Activesphere αποκαλύπτει το εσωτερικό του, πριν την παρουσίασή του (photo)


Η Audi ετοιμάζεται να αποκαλύψει το «Activesphere concept», ως ένα εκ των τεσσάρων μελών της οικογένειας Sphere, στις 26 Ιανουαρίου του 2023.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: AUDI
  • 19/12/2022

Η Audi κάνει tease - πιθανώς για τελευταία φορά - το Activesphere concept, πριν την επίσημη αποκάλυψή του στις 26 Ιανουαρίου του ερχόμενου έτους. Οι Γερμανοί θα τραβήξουν το κάλυμμα του ηλεκτρικού coupe crossover της οικογένειας Sphere, σε μία εκδήλωση την οποία ονομάζουν «Celebration of Progress».

Σύμφωνα με την Audi, το νέο concept car «προσφέρει πλήρη ελευθερία και είναι ο τέλειος σύντροφος για φιλόδοξες εξορμήσεις. Είτε είναι water sports, είτε είναι σκι, γκολφ ή απαιτητικές διαδρομές σε βουνό, το Activesphere concept παρουσιάζει μεγάλη προσαρμοστικότητα για όλες τις δραστηριότητες».

Μία νέα φωτογραφία teaser ήρθε στη δημοσιότητα μέσω της ίδιας της εταιρείας, αποκαλύπτοντας λίγα περισσότερα στοιχεία του οχήματος, της οροφής και του εσωτερικού του. Όπως φαίνεται στο teaser, το σχήμα του μοιάζει πολύ με αυτό ενός κλασικού σπορ αυτοκινήτου, ενώ μία ενιαία γυάλινη οροφή έχει προτιμηθεί, η οποία δείχνει ξεκάθαρα την καμπίνα του, ντυμένη με κόκκινο ύφασμα.

Η Audi είχε ξανακάνει tease το μοντέλο τον περασμένο Αύγουστο, αποκαλύπτοντας το μπροστινό και πλαϊνό μέρος του οχήματος, σε μία φωτογραφία 3/4, υπογραμμίζοντας τη σπορ εμφάνισή του. Δεν έχουν αποκαλυφθεί περαιτέρω στοιχεία όσον αφορά τις επιδόσεις του, όμως είναι σίγουρο ότι θα φέρει δύο ηλεκτροκινητήρες, έχοντας κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Κανένα από τα μοντέλα της σειράς Sphere δεν πρόκειται να περάσει άμεσα στην παραγωγή, όμως αποτελούν ένα δείγμα της σχεδιαστικής φιλοσοφίας που πρόκειται να ακολουθήσει η Audi για όσα μοντέλα πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια. Ο στόχος της εταιρείας είναι πάντα να κρατά την όψη των οχημάτων της σταθερή, προκειμένου τα αυτοκίνητα που παράγονται από τα εργοστάσιά της να μοιάζουν γνώριμα στους πελάτες της. Έτσι, οι επερχόμενες προσθήκες στην γκάμα της θα εμπνέονται πάντα από τους προγόνους τους.