Το βελτιωτικό πακέτο της Manhart για το Tesla Model 3 Performance


Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία Manhart ανέλαβε να αναβαθμίσει το Tesla Model 3 Performance, τόσο οπτικά, όσο και στην... καρδιά του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 7/9/2021

Η Manhart δε συνηθίζει να αναλαμβάνει τη βελτίωση μη-Γερμανικών οχημάτων, και ειδικά ηλεκτρικών.

Την εξαίρεση έκανε για το Tesla Model 3 Performance, προχωρώντας σε αλλαγές τόσο σε επίπεδο εμφάνισης, όσο κι επιδόσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος έκανε σημαντικές διαφοροποιήσεις στο αμάξωμα του αυτοκινήτου, με το μαύρο μεταλλικό χρώμα να δεσπόζει, και τις γκρι και κόκκινες ρίγες να δίνουν μία sport αίσθηση, μαζί με τις... αυτοκόλλητες γρίλιες στη μάσκα.

Μπροστά έχει τοποθετηθεί κι ένα μικρό spoiler από ανθρακόνημα, ενώ τα παράθυρα είναι φιμέ, με τις αλλαγές στην καμπίνα να είναι μηδαμινές, αν κι η Manhart προσφέρει επιλογές για τους υποψήφιους αγοραστές.

Διαθέτει, επίσης, ζάντες 21 ιντσών της Baracuda χρώματος γκρι, κι εκεί περνάμε στις τεχνικές βελτιώσεις, αφού το συγκεκριμένο όχημα είναι εξοπλισμένο με νέες, χαμηλωμένες αναρτήσεις από την H&R, για καλύτερο χειρισμό.

Η Manhart εξέλιξε και το MHTronik Powerbox, που είναι σε θέση να δώσει λίγη παραπάνω δύναμη στους τροχούς του ήδη αρκετά γρήγορου Model 3 Performance.

Έτσι, οι δύο ηλεκτροκινητήρες φτάνουν πλέον τους 543 ίππους, και τα 720 Nm ροπής και στους τέσσερις τροχούς. 

Το TM3 700, όπως ονομάζεται από τη Manhart, θα σας κοστίσει 74.900 ευρώ, 20.000 παραπάνω από το βασικό μοντέλο στην Ευρώπη.