Το κοροϊδεύατε; Το Citroen Ami Buggy ξεπούλησε σε λιγότερο από 18 λεπτά!


Μπορεί κάποιοι να χλεύαζαν τη συλλεκτική off-road έκδοση του Citroen Ami ωστόσο η αγορά μίλησε και οι 50 διαθέσιμες μονάδες εξαφανίστηκαν μέσα σε χρόνο... dt!

  • 23/6/2022

Πριν από μερικές μέρες η Citroen παρουσίασε μια ειδική και άκρως περιορισμένη έκδοση του Ami η οποία είχε μετατρέψει το λιλιπούτειο ηλεκτρικό σε buggy! Όπως ήταν αναμενόμενο το My Ami Buggy, όπως είναι η ονομασία του, πυροδότησε τις κακές γλώσσες οι οποίες άρχισαν αμέσως να χλευάζουν τη γαλλική φίρμα που προχώρησε στο λανσάρισμα της συγκεκριμένης έκδοσης. 

Η κριτική εστίαζε κυρίως στην προσπάθεια της Citroen να προσθέσει στο συγκεκριμένο μοντέλο off road χαρακτηριστικά. Και ενδεχομένως να μην έχουν άδικο ωστόσο η απάντηση ήρθε μέσα από την τεράστια ζήτηση που προκάλεσε η έκδοση και είχε ως αποτέλεσμα και οι 50 μονάδες που προορίζονταν αποκλειστικά για τη γαλλική αγορά να κάνουν φτερά μέσα σε 17 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα!

Η πλατφόρμα για τους υποψήφιους αγοραστές άνοιξε στις 21 Ιουνίου και σύμφωνα με τη Citroen περισσότεροι από 1.800 άτομα έδειξαν ενδιαφέρον για να αποκτήσουν το My Ami Buggy με την κάθε μονάδα να κοστίζει κάτι λιγότερο από 10.000€.

Οι παραδόσεις αναμένεται να γίνουν προς το τέλος Αυγούστου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η μεγάλη ζήτηση άνοιξε την… όρεξη της Citroen και ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλες ειδικές εκδόσεις του Am.