Τρία ολοκαίνουρια Tesla Roadster βρέθηκαν ξεχασμένα σε κοντέινερ μεταφορικής (photos)


To 2010, ένας Κινέζος αγόρασε αυτά τα τρία Tesla Roadster αλλά δεν τα παρέλαβε ποτέ. Τώρα, μπορείτε να τα αγοράσετε και να μην περιμένετε άλλο το νέο μοντέλο που... όλο έρχεται και όλο μένει στα χαρτιά.

  • 4/5/2023

Μια τριάδα ολοκαίνουργιων Tesla Roadster του 2010 που δεν οδηγήθηκαν ποτέ, βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε ένα κοντέινερ στην Κίνα. Τώρα, διατίθενται προς πώληση.

Σύμφωνα με την Gruber Motor Company, ένα κέντρο σέρβις της Tesla που χειρίζεται και τις πωλήσεις των οχημάτων, τα αυτοκίνητα προδιαγραφών των ΗΠΑ είχαν αρχικά παραγγελθεί από έναν Κινέζο αγοραστή το 2010, αλλά εγκαταλείφθηκαν. Έκτοτε, τα αυτοκίνητα κάθονται σε κοντέινερ σε ένα κινεζικό λιμάνι, ανέγγιχτα και συγκεντρώνοντας χρεώσεις αποθήκευσης.

Τα τρία αυτοκίνητα, ένα Radiant Red Sport Roadster, ένα Very Orange Sport Roadster και ένα Very Orange Base Model Roadster, διατίθενται συσκευασμένα με κλειστά κιβώτια στο πορτμπαγκάζ και μεγάλα κιβώτια δίπλα τους, τα οποία η Gruber Motor Company εικάζει ότι είναι ολοκαίνουργια καλώδια φόρτισης και hardtops με τις θήκες μεταφοράς τους.

Τα Roadster εξακολουθούν να βρίσκονται στην Κίνα, αλλά θα αποσταλούν στην Gruber Motor Company με έδρα την Αριζόνα στα μέσα Μαΐου 2023. Η Gruber λέει ότι δεν γνωρίζει πόσα χιλιόμετρα έχουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα ή αν οι μπαταρίες θα δεχτούν φόρτιση μετά από 13 χρόνια ακινησίας. Η εταιρεία σχεδιάζει να κάνει πλήρη τεχνικό έλεγχο μόλις φτάσουν τα αυτοκίνητα.

Αυτήν τη στιγμή ο πωλητής δέχεται μόνο προσφορές και θα προτιμούσε να τα πουλήσει ως σύνολο, αν και σύμφωνα με την καταχώριση, μπορεί να πειστεί να τα πουλήσει και χωριστά. Αν έχετε βαρεθεί να περιμένετε να έρθει το Tesla Roadster του 2020, αυτή είναι μια συναρπαστική εναλλακτική που, σε αντίθεση με το νέο αυτοκίνητο, υπάρχει στην πραγματικότητα.