Vanderhall Brawley GTS: Το ανίκητο ηλεκτρικό off-roader με 400 ίππους!


Πώς η GTS έκδοση του Vanderhall Brawley κάνει ένα ήδη ιδιαίτερο αυτοκίνητο, ακόμα πιο ξεχωριστό! Με τροχούς 35 ιντσών και διαδρομή ανάρτησης 56 εκατοστά, δεν σταματά πουθενά!

  • 3/7/2021

Η Vanderhall είναι μία εταιρεία με έδρα τη Utah των Ηνωμένων Πολιτειών, που τα τελευταία χρόνια κατασκευάζει τρίκυκλα με κινητήρες δοσμένους από τη General Motors.

Με το Edison έκανε ένα βήμα προς την ηλεκτροκίνηση, το οποίο επισημοποιεί πλέον με το Brawley GTS, ένα τετράτροχο ηλεκτρικό όχημα, με αριθμούς που εντυπωσιάζουν.

Πέραν του γεγονός ότι έχει ένα παραπάνω τροχό από τα άλλα μοντέλα της Vanderhall, το Brawley είναι ικανό για off-road διαδρομές, με τα τεράστια ελαστικά 35 ιντσών που διαθέτει και τη διαδρομή ανάρτησης που αγγίζει τα 56 εκατοστά.

Στην GTS έκδοσή του, διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες -έναν για κάθε τροχό- που παράγουν συνολικά 404 ίππους και άμεση ροπή 651 Nm. Οι κινητήρες τροφοδοτούνται από μία μπαταρία που είναι είτε 40, είτε 60 kWh, με αυτονομία 322 χιλιομέτρων στην περίπτωση της μεγαλύτερης.

Το νέο Brawley θα κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του 2022, και ενώ δεν είναι γνωστή η τιμή πώλησής του, αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τα 35.000 δολάρια που κοστίζει το Edison.