Τιμητική εκδήλωση αναγνώρισης της Kosmocar - Audi


Για την ουσιαστική υποστήριξη της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του θεσμού των χορηγιών.

  • 30/1/2014

Σε λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 28/1 στο υπουργείο Εξωτερικών ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες της ελληνικής κυβέρνησης προς τους επιχειρηματικούς ομίλους, στους οποίους συμμετέχει ως Μέγας Χορηγός η Κosmocar - Audi, για την ουσιαστική υποστήριξη της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του θεσμού των χορηγιών.

«Κερδίσαμε τις πρώτες εντυπώσεις. Η τελετή έναρξης νομίζω ότι έδωσε το μέτρο και τις αναλογίες της Ελληνικής Προεδρίας. Τώρα που τα πράγματα βρίσκονται σε εξέλιξη φαίνεται η αξία των χορηγιών», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Απευθυνόμενος δε στους εκπροσώπους των εταιρικών ομίλων  που υποστηρίζουν χορηγικά την εθνική προσπάθεια της Ελλάδας στο πλαίσιο της προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. σημείωσε ότι «έχουμε καλύψει με τον ευπρεπέστερο τρόπο σημαντικότατες ανάγκες και θέλω να σας ευχαριστήσω και να υπογραμμίσω ότι οι επιχειρήσεις, οι όμιλοι που εκπροσωπείτε νιώθουν την ικανοποίηση ότι βοηθούν σε κάτι απτό, άμεσο, συγκεκριμένο που αποδίδει αποτελέσματα για την εικόνα, την αξιοπιστία της χώρας και αυτό σημαίνει πολλά και για τη στάση που διαμορφώνουν έναντι της Ελλάδας, όχι μόνον οι θεσμικοί εταίροι αλλά και ο διεθνής ιδιωτικός τομέας».

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια και  θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα είμαστε στο πλευρό σας για να έχουμε μια επιτυχημένη ελληνική  προεδρία», επισήμανε ο κ. Στήβεν Σίρτης, Γενικός Διευθυντής Kosmocar, της εταιρείας - μεγάλου χορηγού της Ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στον τομέα των μετακινήσεων.

Εξέφρασε τις ευχαριστίες της ελληνικής εταιρείας στον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών αλλά και «σε όλους τους ανθρώπους του υπουργείου» για το διάστημα των πέντε μηνών προετοιμασίας που προηγήθηκε, της έναρξης της χορηγίας της Kosmocar Α.Ε.- Audi.

Στις τρεις εβδομάδες που συμπληρώθηκαν χθες, από την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε από την Ελλάδα, η ελληνική εταιρεία  ανταποκρίθηκε με υπευθυνότητα στις υψηλές απαιτήσεις οι οποίες διαμορφώθηκαν από τις μετακινήσεις των ευρωπαίων ηγετών  και των μελών του Κολεγίου των Επιτρόπων στις συναντήσεις με τον πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο και στελέχη της κυβέρνησης.

Καθοριστικό ρόλο έχουν τα 45 συμβατικά αυτοκίνητα Audi A8 και Α6 τριών όγκων (τύπου λιμουζίνας) και οι θωρακισμένες εκδόσεις των μοντέλων καθώς και ο υποστηρικτικός στόλος 24 οχημάτων Audi ανάμεσα στα οποία τα μοντέλα Audi A1, Audi A3 Sportback, Audi A4 και Α5 που παραχωρήθηκαν από την Kosmocar Α.Ε.- Audi στο υπουργείο  Εξωτερικών προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Ελληνικής Προεδρίας μέχρι τον Ιούλιο του 2014.

Η Kosmocar Α.Ε.- Audi, μετέχοντας στην εθνική προσπάθεια που καταβάλλεται για να ενισχυθεί η αξιοπιστία της χώρας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, ως εγκεκριμένος Μέγας Χορηγός, θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται με επιτυχία στο απαιτητικό έργο που ανέλαβε.