ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 ΤΟΥ CAR AND DRIVER, ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕ «ΣΠΙΝΤΑΤΕΣ» ΔΟΚΙΜΕΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

  • KEIMENO: ARTICLE AUTHORS
  • 23/8/2022

Στο τεύχος Αυγούστου 2022 δοκιμάζουμε, την Alfa Romeo Tonale, το πανέμορφο, δυναμικό compact SUV με την ελληνική σχεδιαστική σφραγίδα και το γνήσιο ιταλικό οδηγικό DNA.

Φτάνουμε στην κορυφή της πολυτέλειας και της τεχνολογίας δοκιμάζοντας στην Ελλάδα τις νέες, αμιγώς ηλεκτρικές Mercedes EQE 350 & EQS 580 4MATIC.

Δοκιμάζουμε το νέο Lexus NX450h, την κορυφαία plug-in υβριδική πρόταση με τον premium χαρακτήρα, το Volkswagen ID. 5, το νέο e-SUV coupe και συγκρίνουμε τα Peugeot 3008 Hybrid 225 e-EAT8 VS Audi Q3 45 TFSI e S tronic. H μάχη της… πρίζας στην ανερχόμενη κατηγορία των plug-in SUV.

Ακόμη, οδηγούμε το εντελώς νέο EV SUV Nissan Ariya και το εξηλεκτρισμένο Qashqai e-Power που αποδεικνύουν ότι η Nissan πρωτοπορεί ξανά στην ηλεκτροκίνηση και το νέο Kia Niro που έρχεται γεμάτο καινοτομίες και μοντέρνο design.

Επίσης μαθαίνουμε τα μυστικά της φόρτισης υψηλής τάσης, ανακαλύπτουμε τα πιο ψαγμένα events για petrolheads, ταξιδεύουμε στη Σκύρο με το νέο Renault Clio Hybrid και παρουσιάζουμε τους «εμφυλίους» των ομάδων της Formula 1.

Και μαζί, το αγαπημένο σας Moto and Biker με ένα αφιέρωμα για τη μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη με νέα μοντέλα, δοκιμές και ειδήσεις από τον κόσμο των 2 τροχών.