ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΥΛΗ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ CAR AND DRIVER! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!

  • KEIMENO: ARTICLE AUTHORS
  • 7/12/2020

Η «έκρηξη» στην τεχνολογία ηλεκτρικών αυτοκινήτων φέρνει πλέον στο προσκήνιο την τεχνολογία του αύριο. Έτσι το εξώφυλλο του Car and Driver υποδέχεται το νέο Volkswagen ID.4, ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πισωκίνητο SUV το οποίο κλέβει τις εντυπώσεις με την οδική του συμπεριφορά.

Ακόμη, αναλύουμε τον πλήρη εξηλεκτρισμό της Αστυπάλαιας με την αποκλειστική συνέντευξη του υπεύθυνου υλοποίησης του project, Maik Stephan.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται επίσης η πρώτη οδηγική επαφή του αμιγώς ηλεκτρικού Fiat 500e, η δοκιμή του Peugeot e-2008 αλλά και το συγκριτικό των επίσης ηλεκτρικών SUV Kia e-Soul και Mazda MX-30.

Για τους φίλους των premium μαρκών δε θα μπορούσε να λείπει η κόντρα των plug-in υβριδικών ανάμεσα στις Mercedes GLA 250e και BMW X2 25e, ενώ για τους πιο παραδοσιακούς υπάρχει η συγκριτική δοκιμή των Citroen C3 Aircross και Nissan Juke.

Ακόμη υπάρχει δοκιμή των Land Rover Defender 110 Diesel, Ford Focus Active X, Renault Kadjar και Volvo XC60 T8, αλλά και συναρπαστικά θέματα όπως η πρώτη οδήγηση της Mercedes-AMG GT Black Series, το «behind the scenes» από την επερχόμενη ταινία του James Bond με «πρωταγωνίστρια» την Aston Martin DB5, το συγκριτικό ανάμεσα στις McLaren 600LT και GT και τέλος η μεγάλη ανάλυση για το «φαινόμενο» Lewis Hamilton και το ρεκόρ των επτά παγκόσμιων πρωταθλημάτων στη Formula 1.

Αυτά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα μπορείτε να βρείτε στο Car and Driver Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα!