ΠΛΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΔΟΚΙΜΕΣ, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ CAR AND DRIVER ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

  • KEIMENO: ARTICLE AUTHORS
  • 9/2/2022

Σε αυτό το τεύχος βάζουμε 10 B-SUV στο μικροσκόπιο και αναλύουμε τα δεδομένα στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη κατηγορία οχημάτων, δοκιμάζοντας το νέο VW Taigo 1.0 TSI 110PS DSG, τα Opel Mokka, Kia Stonic και Skoda Kamiq και συγκρίνοντας τα Toyota Yaris Cross Hybrid και Hyundai Kona Hybrid, Ford Puma MHEV και Peugeot 2008, Nissan Juke και Citroen C4 C-Cross.

Ακόμη δοκιμάζουμε το Tesla Model S Plaid 1.020PS, τo ηλεκτρικό sedan που θέλει να ανατρέψει τα δεδομένα στα supercars, τη BMW M5 CS, το κορυφαίο sport sedan των 635 ίππων και το Pininfarina Battista, το ηλεκτρικό hypercar των 1.900 ίππων.

Επίσης αναλύουμε τις νέες προτάσεις των Ιαπώνων στα σπορ αυτοκίνητα, ταξιδεύουμε στην Αράχωβα με τη Mercedes GLA 250e, αναλύουμε το μέλλον της Formula 1 αλλά και το μυστικό της επιτυχίας του Lewis Hamilton.

Αυτά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα μπορείτε να διαβάσετε στο Car and Driver Φεβρουαρίου που κυκλοφόρησε ΔΩΡΕΑΝ αυτό το Σάββατο με τα Παραπολιτικά και τώρα βρίσκεται στα σημεία πώλησης Τύπου σε όλη την Ελλάδα.