ΤΟ ΝΕΟ CITROEN C4 X ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ CAR AND DRIVER.

  • KEIMENO: ARTICLE AUTHORS
  • 30/5/2023

Το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο υποδέχεται το καλοκαίρι με πλούσια θέματα, αναλύσεις και εντυπωσιακές δοκιμές, με την πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα. 

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το νέο Citroen C4 X 1.2 PureTech 130 EAT8. Άνεση, πρακτικότητα και φινέτσα για όλη την οικογένεια. Ακόμη:

Oδηγούμε το Dacia Spring Extreme ELECTRIC 65, τo πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia. Το Jeep Grand Cherokee 4xe, το εξαιρετικά ικανό μοντέλο της εμβληματικής φίρμας και το αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ Cooper SΕ Cabrio.

Δοκιμάζουμε και αναλύουμε τo Lexus RX 500h F-SPORT, το νέο σπορ υβριδικό μοντέλο της premium ιαπωνικής φίρμας που εντυπωσιάζει με την τεχνολογία του, το BMW iX1 xDRIVE 30 και το πανίσχυρο Ford Ranger Raptor. Ακόμη τα κορυφαία ηλεκτρικά Mercedes-Benz EQS SUV 450 4MATIC και Audi Q8 e-tron 55 quattro, και συγκρίνουμε τα Hyundai IONIQ 5 AWD 77kWh και Audi Q4 e-tron 50 quattro αλλά και τα τετρακίνητα Subaru XV 1.6i-S CVT AWD και Suzuki S-Cross 1.5 Strong Hybrid AGS 4WD.

Και ακόμα ESCAPE: Στην Κύμη με Renault Austral E-Tech Full Hybrid 200 και αποκλειστική συνέντευξη με τον Σπύρο Χρυσικόπουλο, τον ρέκορντμαν κολυμβητή υπέρ-αποστάσεων που μας αποκαλύπτει τα μυστικά του.