ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ CAR AND DRIVER! ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ RENAULT ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ CAPTUR, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ LAND ROVER DEFENDER.

  • KEIMENO: ARTICLE AUTHORS
  • 24/4/2020

Με πλούσια θεματολογία κυκλοφορεί το τεύχος Μαΐου του Car and Driver! Στο επίκεντρο, ένα μεγάλο αφιέρωμα στα οικογενειακά αυτοκίνητα της Renault με αφορμή το λανσάρισμα του νέου Captur, όπως και οι οδηγικές μας εντυπώσεις από το νέο Land Rover Defender.

 #ΜένουμεΣπίτι και απολαμβάνουμε το νέο τεύχος του Car and Driver που μπορείτε να αγοράσετε και ηλεκτρονικά ΕΔΩ στην προνομιακή τιμή των 2,5 ευρώ.

Στο νέο τεύχος, μπορείτε να διαβάσετε

μια πολυσέλιδη ανάλυση για την τεχνολογία των αυτοκινήτων και πως αυτή έχει επηρεαστεί από τα συστήματα των αεροσκαφών.

Φάκελος: RenaultFamilycars. Μάθετε τα πάντα για τα μελλοντικά αυτοκίνητα των Γάλλων, διαβάστε την αναλυτική δοκιμή του νέου Renault Captur 1.3 TCe 130PS αλλά και δοκιμές των Kadjar, Megane, Clio και Twingo σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα.

Οδηγούμε στην Αφρική το ολοκαίνουργιο Land Rover Defender στην έκδοση 110 και διαπιστώνουμε τις εξαιρετικές off-road ικανότητές του.

Συγκρίνουμε την Porsche Taycan Turbo S με το Tesla Model S Performance. Το συγκριτικό των ηλεκτρικών sport αυτοκινήτων με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο των Γερμανών κόντρα στο αυτοκίνητο που θέσπισε την κατηγορία.

Ταξιδεύουμε στην Ιρλανδία με Ford Focus Active και μαγευόμαστε από τα χρώματα, το τοπίο και τους ανθρώπους της.

Ακόμη ακολουθούμε την τέλεια διαδρομή με Lamborghini Huracan Evo και Ducati Panigale V4 S

και βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι της Porsche 959, το αυτοκίνητο που προέβλεψε το μέλλον των supercars.