ΤΟ CAR AND DRIVER ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΥΛΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ  ΠΙΟ "ΓΕΜΑΤΑ" ΤΕΥΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

  • KEIMENO: ARTICLE AUTHORS
  • 30/10/2020

Ο ερχομός  πολλών σημαντικών μοντέλων στην Ελληνική αγορά σήμανε και την απαρχή της δημιουργίας ενός τεύχους με δοκιμές και συγκριτικά  που ενδιαφέρουν μια μεγάλη μερίδα αναγνωστών.

Η αρχή γίνεται με την πρώτη δοκιμή της νέας γενιάς των πιο σημαντικών μοντέλων της Hyundai. Τα νέα  i10, i20 και i30 δοκιμάστηκαν εξαντλητικά  όπως και το νέο Kona Electric το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV των Κορεατών με εξαιρετικά τεχνικά  χαρακτηριστικά  και την τρομερή αυτονομία των  619 χιλιομέτρων!

Ακόμη δοκιμάζουμε το νέο SEAT Leon, το δημοφιλές ισπανικό μικρομεσαίο που εκπλήσσει με τον ολοκληρωμένο, τεχνολογικό και οδηγικό του χαρακτήρα αλλά και τις  plug-in εκδόσεις  των Mercedes A-Class hatchback και sedan.

Επίσης δοκιμάζουμε το αμιγώς ηλεκτρικό premium SUV, το DS3 Crossback E-Tense, το Renault Captur Initiale Paris, το Ford Puma με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και τη BMW X3 30e το plug-in τετρακίνητο SUV.

H συνέχεια είναι εξίσου ενδιαφέρουσα αφού συγκρίνουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο Volkswagen ID.3, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen σε μια νέα, για την εταιρία, εποχή με το Nissan Leaf, το εγνωσμένης αξίας ιαπωνικό ηλεκτρικό μοντέλο.  

Και βέβαια το συγκριτικό που όλοι περίμεναν καθώς αξιολογούμε το νέο Toyota Yaris απέναντι σε 4 από τα πιο δημοφιλή supermini της ελληνικής αγοράς.

Ακόμη στο Car and Driver Νοεμβρίου θα βρείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη μοτοσυκλέτα  με νέα, οδοιπορικά και δοκιμές!