Το πεντάθυρο Suzuki Jimny περνά στην παραγωγή!


Η SUZUKI ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ JIMNY, Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.

  • 30/3/2020

Μια ανάσα από τη γραμμή παραγωγής βρίσκεται η πεντάθυρη έκδοση του Suzuki Jimny κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο όλων των φίλων του εμβληματικού offroader.

Πρόθεση της ιαπωνικής φίρμας είναι το πεντάθυρο Suzuki Jimny να βρίσκεται στις προθήκες της πριν το τέλος του έτους, επιλέγοντας την αγορά της Ινδίας για τα πρώτα του βήματα.

Πέρα από το επιμηκυμένο μεταξόνιο και την παρουσία των δύο επιπλέον θυρών, το πεντάθυρο Suzuki Jimny δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί ουσιαστικό από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του.

Το αυξημένο μήκος δεν πρόκειται να μεταβάλλει τον σχεδιασμό του αμαξώματος, ούτε φυσικά και τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου, το οποίο θα διατηρήσει τον ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης του 1,5 λίτρου κάτω από το καπό του.

Τα παραπάνω δεδομένα, βέβαια, αφορούν την ινδική αγορά και όλες εκείνες που δεν διέπονται από αυστηρούς κανονισμούς εκπομπής ρύπων.

Μάθετε τα πάντα για το νέο Audi A3. Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Συνεπώς αν η Suzuki θελήσει να δώσει συνέχεια στην πορεία του τρίθυρου Jimny στην ευρωπαϊκή αγορά και να εμπλουτίσει την γκάμα της με το πεντάθυρο και σαφώς πιο χρηστικό offroader τότε θα πρέπει να αναζητήσει μια διαφορετική λύση, πιθανόν μικρο-υβριδική.

Μένει, λοιπόν, να επιβεβαιωθεί αν το πεντάθυρο Suzuki Jimny θα αποκτήσει ευρωπαϊκό διαβατήριο ή αν η παρουσία του θα περιοριστεί σε αναπτυσσόμενες αγορές και δη στην Ινδία όπου η Suzuki-Maruti διαθέτει ισχυρή παρουσία.

Διαβάστε ακόμα:

Dacia Duster Vs. Suzuki Jimny: Οι τελευταίοι των Μοϊκανών!