Απολαυστικό video! Δείτε τον 4χρονο Yuki Tsunoda να προσπαθεί να βγει από το καρτ


Ο μικρός Yuki Tsunoda έκανε τα πρώτα του βήματα στα καρτ, και σε αυτό το αξιολάτρευτο βίντεο δείχνει τις... δυσκολίες που αντιμετώπιζε στις αρχές της καριέρας του.

  • ΦΩΤΟ: @Im_ED__ - Twitter
  • 11/8/2023

Όλοι οι οδηγοί αγώνων ξεκινούν την καριέρα τους στα καρτ, ακόμα κι εκείνοι που τελικά καταλήγουν να οδηγήσουν στα ράλλυ ή ακόμα και στις μοτοσυκλέτες.

Έτσι άρχισε στις πίστες κι ο Yuki Tsunoda, στην πατρίδα του, την Ιαπωνία.

Ένα βίντεο από εκείνη την εποχή, που πρέπει να τοποθετείται στο 2004, δείχνει τον μικρό Yuki να προσπαθεί να βγει από το καρτάκι του, χωρίς επιτυχία, μέχρι που έρχεται να τον βοηθήσει ο πατέρας του.

Μάλιστα, ο 4χρονος Yuki φαίνεται σε εκείνο το σημείο να ρωτά τον πατέρα του «που είναι οι φίλοι μου;», καθώς μάλλον δεν μπορούσε να τους εντοπίσει.

Ο νεαρός Tsunoda ξεκίνησε στα καρτ στα 4 του χρόνια, με τον ίδιο να έχει δηλώσει στο παρελθόν πως εκείνη την εποχή ερχόταν πάντα πρώτος, ιδίως στις κατατακτήριες, ενώ πιο μετά πέρασε στα μεγάλα καρτ, στα οποία χρειάστηκε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί, αν και -κατά δήλωσή του και πάλι- συνέχιζε να φέρνει καλά αποτελέσματα.

Ο 23χρονος πια Ιάπωνας οδηγός βρίσκεται εδώ και τρεις σεζόν στη Formula 1, με την ομάδα της AlphaTauri, όντας ο πρώτος από την πατρίδα του που βρέθηκε στο grid μετά τον Kamui Kobayashi το 2014.

Δείτε το σχετικό κλιπ: