GP Σιγκαπούρης: Δεν αγωνίζεται ο Stroll μετά το ατύχημά του


Η σφοδρή πρόσκρουση στις μπαριέρες αφήνει τον Lance Stroll εκτός δράσης για το GP Σιγκαπούρης.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: ASTON MARTIN
  • 17/9/2023

Ο Lance Stroll είχε ένα πολύ έντονο ατύχημα στο Q1 του GP Σιγκαπούρης, που τον είδε να βγαίνει σώος από το μονοθέσιο, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στις μπαριέρες με ταχύτητα περί των 200 km/h.

Παρόλα αυτά, ο Καναδός παραμένει επηρεασμένος από το ατύχημα, έχοντας αποφύγει τους τραυματισμούς. 

Ως εκ τούτου, η Aston Martin αποφάσισε μαζί με τον οδηγό της να μην αγωνιστεί εκείνος αργότερα σήμερα (εκκίνηση στις 15:00), με τον team principal Mike Krack να δηλώνει σχετικά:

«Ολόκληρη η ομάδα είναι ανακουφισμένη που ο Lance μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητο μετά το χθεσινό ατύχημα – ωστόσο, εξακολουθεί να αισθάνεται τα επακόλουθα μιας τέτοιας σύγκρουσης μεγάλης πρόσκρουσης. Προτεραιότητά μας τώρα είναι να έχει πλήρη και γρήγορη ανάρρωση, και για αυτό αποφασίσαμε ότι δεν θα συμμετάσχει στον αποψινό αγώνα και αντ' αυτού θα επικεντρωθεί πλήρως στην επιστροφή στο cockpit για το Ιαπωνικό Grand Prix του επόμενου Σαββατοκύριακου.»