H Ferrari SF-23 πάτησε πίστα νωρίς: Δείτε την πρώτη της βόλτα στο Φιοράνο (video)


Λίγα λεπτά μετά την παρουσίαση της Ferrari SF-23, o Charles Leclerc βγήκε στην πίστα του Φιοράνο για τους πρώτους δύο γύρους του νέου μονοθεσίου των Ιταλών.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: FERRARI
  • 14/2/2023

Η Ferrari έκανε τα αποκαλυπτήρια της SF-23, του μονοθεσίου με το οποίο ελπίζει να επιστρέψει στην κορυφή της Formula 1.

Η παρουσίαση έγινε στην ιδιόκτητη πίστα της ομάδας στο Φιοράνο, με τον Charles Leclerc να κάνει σε ζωντανή μετάδοση τους πρώτους δύο γύρους του αγωνιστικού.

Ο Μονεγάσκος δήλωσε σχετικά:

«Ολόκληρη η ομάδα έχει κάνει πολλή δουλειά με αυτό το νέο αυτοκίνητο και βλέποντάς το μπροστά μας για πρώτη φορά είναι εκπληκτικό. Σημαίνει ότι η έναρξη της σεζόν είναι πολύ κοντά, και αυτή είναι πάντα μια συναρπαστική στιγμή.

«Ένιωσα υπέροχα που το οδήγησα εδώ στο Fiorano σήμερα, μοιράζοντας την εμπειρία με τους tifosi και τους συνεργάτες μας. Ωστόσο, πρέπει να περιμένουμε τους πρώτους πραγματικούς γύρους στις δοκιμές για να κάνουμε πραγματικές εκτιμήσεις.

«Στόχος μας για τη σεζόν θα είναι να πάμε ακόμα καλύτερα από την περσινή χρονιά, να φέρουμε περισσότερες νίκες και να είμαστε πιο συνεπείς. Ο μεγαλύτερος στόχος θα είναι να κερδίσουμε και τα δύο πρωταθλήματα και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο: