Η πρώτη ανακοίνωση οδηγών για το 2024 ήρθε από την Haas


Η Haas έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδιά της για το 2024 και έγινε η πρώτη ομάδα που ανακοινώνει οδηγικό δίδυμο για τη νέα σεζόν.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: HAAS
  • 24/8/2023

Η Haas θέλησε να φιξάρει από νωρίς το δίδυμο των οδηγών που θα την απαρτίζουν για το 2024, εξασφαλίζοντας τόσο την παραμονή του Kevin Magnussen, όσο και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Nico Hulkenberg.

Ο Magnussen διανύει τη δεύτερη συνεχόμενη σεζόν του στην ομάδα, μετά την επιστροφή του αντί του Nikita Mazepin το 2022, ενώ ο Hulkenberg αντικατέστησε φέτος τον Mick Schumacher, στην επιστροφή του στο grid μετά το 2019.

«Προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τη σχέση μου με την MoneyGram Haas F1 Team να επεκτείνεται για άλλη μια φορά», δήλωσε ο Magnussen. «Η επιστροφή μου το 2022 ήταν απροσδόκητη, αλλά ήταν γεμάτη με πολλά highlights, και παρόλο που αυτή η σεζόν δεν πήγε όπως περιμέναμε, καταφέραμε να φτάσουμε στους βαθμούς και να δείξουμε δυνατότητες στο πακέτο που έχουμε. Απομένουν πολλοί αγώνες μέχρι το 2023 και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να συνεχίσουμε να κατανοούμε το VF-23 – ότι η μάθηση μπορεί να εφαρμοστεί στο αυτοκίνητο του 2024. Ευχαριστώ, όπως πάντα, τον Gene Haas και τον Guenther Steiner που μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο άθλημα που αγαπώ».

Από την πλευρά του, ο Γερμανόςοδηγός είπε:

«Είναι ωραίο να τακτοποιούμε τα πράγματα νωρίς για την επόμενη σεζόν για να διατηρήσουμε την εστίαση στους αγώνες και στη βελτίωση των επιδόσεων. Μου αρέσει να είμαι μέλος της ομάδας και μοιράζομαι το πάθος του Gene και του Guenther για αυτήν. Αγωνιζόμαστε σε ένα πολύ σφιχτό midfield και ανυπομονώ να βασιστώ σε αυτό που έχουμε κάνει μαζί μέχρι τώρα και να το προχωρήσουμε μέχρι το 2024».