Ακούστε τον Leclerc να τρολάρει τους μηχανικούς του στον τελευταίο γύρο του Μπαχρέιν (video)


Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο θρίαμβος της Ferrari στο πρώτο GP της χρονιάς, ο Μονεγάσκος φρόντισε να μοιράσει… εγκεφαλικά επεισόδια στην ομάδα του.

  • 21/3/2022

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι της Ferrari αφού η ομάδα μπήκε με το… δεξί στο φετινό πρωτάθλημα κάνοντας το 1-2 στον Μπαχρέιν με τον Leclerc να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Αυτή η νίκη κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν για την Scuderia αφού λίγο πριν το κλείσιμο του αγώνα τα δύο μονοθέσια της Red Bull που ακολουθούσαν αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα και χρειάστηκε να εγκαταλείψουν τον αγώνα.

Μια τεραστίων διαστάσεων ανακούφιση στο στρατόπεδο της Ferrari ήταν το επακόλουθο αυτής της εξέλιξης την οποία όμως θέλησε να διαταράξει ο Μονεγάσκος πιλότος.

Συγκεκριμένα στον τελευταίο γύρο και λίγο πριν περάσει την γραμμή του τερματισμού επικοινώνησε με τους μηχανικούς του και τους ενημέρωσε ότι έχει πρόβλημα με τον κινητήρα του.

Θυμίζουμε πως ένα αντίστοιχο σκηνικό είχε ζήσει η Ferrari και το 2019 στην ίδια πίστα όταν στο μονοθέσιο του Leclerc, ενώ προπορευόταν λίγους γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας, ένας από τους κυλίνδρους του σταμάτησε να λειτουργεί με αποτέλεσμα Hamilton και Bottas να τον προσπεράσουν και ο πιλότος της Ferrari να τερματίσει στην τρίτη θέση σε έναν αγώνα που ήταν "δικός" του.

Όπως ήταν λογικό μετά την επικοινωνία του Leclerc ακολούθησε… αμήχανη σιωπή για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι ο οδηγός της Ferrari να επικοινωνήσει ξανά με τους μηχανικούς τους και να τους ενημερώσει ότι… απλά τους τρολάρει!

Δείτε το video με τη επικοινωνία του Leclerc…