Alfa Romeo: Αποκαλύφθηκε το μονοθέσιο του 2020


Την πίστα του Fiorano επέλεξε η Alfa Romeo για την επίσημη πρώτη του νέου μονοθεσίου της με το οποίοι και θα διεκδικήσει μια θέση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

  • 14/2/2020

Στην πίστα του Fiorano πραγματοποίησε τα πρώτα του «βήματα» το νέο μονοθέσιο της Alfa Romeo με τον K. Raikonnen να επιστρέφει στην δράση μετά τη λήξη της περσινής σεζόν.

Με τον κινητήρα της Ferrari στην πλάτη του, ο Φινλανδός πιλότος της Alfa Romeo συμπλήρωσε 100 χιλιόμετρα -αυτό είναι το όριο που έχει θέσει η FIA για τη διαδικασία του shakedown-  παίρνοντας μια πρώτη γεύση από το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν η οποία ανοίγει στις 12 Μαρτίου με το GP Αυστραλίας.

Μέχρι να φτάσουμε όμως στο πρώτο αγωνιστικό τετραήμερο του 2020, οι πιλότοι θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στην πίστα της Βαρκελώνης, η οποία για μία ακόμα χρονιά θα φιλοξενήσει τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης της Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εικόνα του μονοθεσίου της Alfa Romeo δεν θα είναι αυτή που βλέπετε στις οθόνες σας, καθώς το συγκεκριμένο εορταστικό livery δημιουργήθηκε χάριν της σημερινής γιορτής των ερωτευμένων.