Aston Martin: Η BWT της ζητά να ντυθεί ξανά στα ροζ!


Ο CEO της BWT ζητά από την Aston Martin να ντύσει το μονοθέσιό της στο ροζ χρώμα της εταιρείας του, όπως γινόταν επί ημερών Force India και Racing Point.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 30/6/2021

Η BWT είναι εταιρεία εμφιαλομένου νερού με έδρα την Αυστρία.

Στον χώρο του motorsport εισήλθε πριν μια πενταετία, με μεγαλύτερο εγχείρημά της να είναι η χορηγία στη Force India/Racing Point, που την είδε να ντύνει τα μονοθέσια στο χρώμα της, το ροζ.

Η μετονομασία της ομάδας, όμως, σε Aston Martin, οδήγησε στο γενικότερο rebranding της, και άρα στην υιοθέτηση του British racing green, του πράσινου χρώματος με τον οποίον παραδοσιακά αγωνίζονταν τα αυτοκίνητα από το μεγάλο νησί.

Σε δηλώσεις του στο αυστριακό Speedweek, ο CEO της BWT, Andreas Weissenbacher, ζητά και δημόσια από την ομάδα του Silverstone να επιστρέψει στο έντονο ροζ που είχαν οι προκάτοχοί της:

«Ο Lawrence Stroll ξέρει ότι με πονάει η ψυχή μου με αυτό. Πολλοί κατανοούν πως το British racing green είναι ένα ιστορικό χρώμα, για μένα αυτό δεν ισχύει. Η Aston Martin δεν ξεχωρίζει στην τηλεόραση.

«Η μεγαλύτερη απογοήτευσή μου είναι που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πείσω τον Lawrence να κάνει την Aston Martin ροζ. Όχι από εγωισμό, αλλά από αγνό πάθος, γιατί το ροζ πολύ απλά τραβά περισσότερη προσοχή και έχει μεγαλύτερο διαφημιστικό αντίκτυπο.»