Αυτά είναι τα εντυπωσιακά κράνη με τα οποία θα τρέξουν οι οδηγοί στο Miami


Την παράσταση έκλεψε το κράνος του Lando Norris το οποίο μεταμορφώθηκε σε… μπάλα μπάσκετ για χάρη του αμερικανικού αγώνα!

  • 6/5/2022

Το πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο Grand Prix του Miami ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του και τις ημέρες που προηγήθηκαν οι οδηγοί της Formula 1 θέλησαν να τιμήσουν το ντεμπούτο του αγώνα πειράζοντας ή αλλάζοντας εντελώς το σχέδιο που φέρουν τα κράνη τους. Πάμε να δούμε ποια ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση...

Ο Lando Norris το… πήγε σε άλλο επίπεδο και παρουσίασε ένα κράνος που δεδομένα θα αγαπηθεί από τους μπασκετόφιλους.

Ο Max Verstappen περιμετρικά του ταύρου που… ωρύεται πρόσθεσε neon χρωματισμούς με έμπνευση από το "Miami Vice" καθώς και φοίνικες που χαρακτηρίζουν το τοπίο της Φλόριντα.

 

Με οδηγό το "Miami Vice" σχεδιάστηκε και το κράνος του Fernando Alonsoέχοντας πλαισιωθεί με neon μπλε, ροζ και κίτρινους χρωματισμούς ενώ συμπληρώθηκε με στοιχεία από τη σειρά "Baywatch".

 

Από την άλλη ο Zhou Guanyu της Alfa Romeo χρησιμοποίησε ως έμπνευση την εμβληματική animated ταινία «Space Jam» στην οποία ο Bugs Bunny δίνει τον αγώνα μπάσκετ της ζωής του.

O Yuki Tsunoda και η Alfa Tauri στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα στο Miami συνεργάστηκαν με τον artist Remote (Jay Bellicchi) o οποίος... έβγαλε τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες στο κράνος του Ιάπωνα.