Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον… καταστράφηκε ο περασμένος χειμώνας του Lewis Hamilton


Με τρεις νίκες στους τέσσερις πρώτους αγώνες, ο Lewis Hamilton έχει ήδη κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τον όγδοο παγκόσμιο τίτλο του.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 10/5/2021

«Μήπως αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να σταματήσει;» θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς. Κι όμως, ο Βρετανός δεν το σκέφτεται καν. Τουναντίον, επιθυμία του είναι να καθίσει γρήγορα στο τραπέζι με τη Mercedes για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να υπογράψει ο Hamilton το τρέχων συμβόλαιο με τη Mercedes, το το οποίο έχει μονοετή διάρκεια. Λίγοι αμφέβαλλαν ότι το συμβόλαιο θα ερχόταν, αλλά το συμβόλαιο δεν υπογράφηκε επίσημα μέχρι τον Φεβρουάριο.

Ο Hamilton και η Mercedes θέλουν να το αποφύγουν αυτό φέτος, και ο Lewis αφήνει μάλιστα υπονοούμενα για ένα πρόωρο νέο συμβόλαιο.

«Δεν θέλουμε να βιάσουμε τίποτα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε λογικοί και να ξεκινήσουμε συζητήσεις. Είναι πολύ περίπλοκες, οπότε ελπίζω ότι σύντομα θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε, αρκεί να μην παρεμβαίνει στην πραγματική δουλειά», δήλωσε ο Hamilton στο BBC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Formula 1 GP Ισπανίας-Ποιος μπορεί να σταματήσει τον Hamilton;

Και προσέθεσε: «Δεν θέλουμε επ ουδενί να βρεθούμε στη θέση που ήμασταν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Η αναμονή κατέστρεψε ολόκληρο τον χειμώνα μου και είμαι σίγουρος ότι δεν βοήθησε και τον Toto, όσον αφορά το να είναι έξω για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Και οι δύο μας αισθανθήκαμε ότι δεν είχαμε πραγματικά μεγάλο διάστημα ξεκούρασης».

Και κατέληξε: «Έχουμε ακόμα 19 αγώνες να κάνουμε, αλλά θα ήταν υπέροχο να έχουμε κάτι πριν από τις διακοπές του καλοκαιριού, ώστε να μπορέσουμε, να έχουμε άμεσα μια ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον».