Βόμβα… αποχώρησης από τον Lewis Hamilton


Πριν καλά-καλά στεγνώσει το… μελάνι από την 93η νίκη του, ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής φρόντισε να ταράξει και πάλι τα νερά!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 1/11/2020

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα της Ίμολα, ο Βρετανός ρωτήθηκε αναφορικά με τη δήλωση του Toto Wolff, ο οποίος στο περιθώριο του αγωνιστικού διημέρου είπε ότι έχει ήδη εντοπίσει τον αντικαταστάτη του για τη στιγμή που θα αποχωρήσει από την Mercedes.

«Δεν ξέρω καν αν θα είμαι εδώ του χρόνου, οπότε δεν είναι κάτι που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Τον κατανοώ και έχουμε κάνει πολλές σε βάθος συζητήσεις, ο Toto και εγώ. Οπότε γνωρίζω πολύ καλά που είναι πνευματικά και μοιραζόμαστε και κρατάμε μεγάλο βάρος μαζί» τόνισε ο Hamilton.

Και προσέθεσε: «Είμαι εδώ πολλά χρόνια. Μπορώ να καταλάβω το να θέλει να σταματήσει για λίγο και να δώσει χρόνο στην οικογένειά του. Δεν ξέρω ποιος θα τον αντικαταστήσει αλλά είναι ηγέτης. Δεν πρόκειται να τοποθετήσει κάποιον που δεν είναι ικανός να κάνει τη δουλειά. Που δεν το κατέχει, που δεν θα το εξελίξει. Θα βρει τα κατάλληλα πρόσωπα. Γι’ αυτό έχουμε την επιτυχία αυτή. Βρίσκει τα κατάλληλα πρόσωπα».

Αναφορικά με το συμβόλαιό του, ο Χάμιλτον είπε: «Είμαστε ακόμα στον Νοέμβριο και είναι τρελό γιατί τα Χριστούγεννα δεν είναι τόσο μακριά. Φυσικά νιώθω υπέροχα, νιώθω πολύ δυνατός και νιώθω ότι θα μπορούσα να συνεχίσω για πολλούς μήνες.

Δεν ξέρω. Αναφέρατε για το Toto και την προσωπική ζωή. Υπάρχουν πολλά πράγματα που υπάρχουν στο μυαλό μου. Θα ήθελα να είμαι εδώ τον επόμενο χρόνο, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση για αυτό σίγουρα. Υπάρχουν πολλά που με ενθουσιάζουν για μετά το τέλος (της καριέρας μου). Ο χρόνος θα δείξει».