Chase Carey: Πρωτάθλημα 15-18 αγώνων από το καλοκαίρι


Μικρότερη σε διάρκεια σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει μόλις κοπάσει το θέμα της πανδημίας του COVID-19, προανήγγειλε ο CEO της FORMULA 1, Chase Carey, όμως δεν ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα

  • 23/3/2020

Του ΓΙΑΝΝΗ-ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Οι στιγμές που ζούμε είναι πολύ δύσκολες και τούτο δεν χωρά αμφιβολία. Μολαταύτα στη Liberty Media δεν εφησυχάζουν. Και μπορεί πριν από λίγες ώρες να ανακοινώθηκε η ματαίωση του αγώνα του Αζερμπαϊτζάν και να φημολογείται πως το ίδιο θα συμβεί και με το Μόντρεαλ, ωστόσο στη Liberty Media ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την έναρξη της σεζόν του 2020.

Ο CEO της Formula 1, Chase Carey, τοποθετήθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο αναφορικά με το «τι μέλλει γενέσθαι» με το φετινό Πρωτάθλημα, ξεκαθαρίζοντας πως σε συνεργασία με τους διοργανωτές των αγώνων η Liberty Media παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, με σκοπό να είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα του 2020 όταν οι συνθήκες θα το επιτρέπουν.

«Εμείς και οι συνεργάτες μας ευελπιστούμε να ξεκινήσει η σεζόν κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, με ένα διαφοροποιημένο καλεντάρι 15-18 αγώνων», ξεκαθάρισε σε γραπτή δήλωσή του Carey, προσθέτοντας πως η σεζόν θα επεκταθεί πέραν της 29η Νοεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία με βάση το αρχικό πρόγραμμα της σεζόν επρόκειτο να διεξαχθεί το γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι.

Ο Carey υπογράμμισε πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα καταβληθεί προσπάθεια να διεξαχθούν όσοι περισσότεροι από τους αγώνες που έχουν ματαιωθεί.