Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προβολή αγώνα F1 στη μεγάλη οθόνη


Εκατοντάδες fans της Formula 1 είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν live το Grand Prix του Azerbaijan, καθώς και τον εθιστικό ήχο των μονοθεσίων, σαν να βρίσκονταν στην πίστα του Baku!

  • 4/5/2023

Πριν από μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι ο ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1 Plus, οι official broadcasters της F1 στην Ελλάδα για τo 2023 – 2025, ετοιμάζονται να διοργανώσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία exclusive live προβολή αγώνα του πρωταθλήματος F1 στη μεγάλη οθόνη.

Ο λόγος για τον Azerbaijan Grand Prix με τα ραντεβού να προγραμματίζεται την Κυριακή 30 Απριλίου, στις 14:00, στα Village Cinemas @ The Mall Athens,.

Εκατοντάδες fans της F1 και νικητές του online διαγωνισμού του ΑΝΤ1 Plus είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν live ολόκληρο, το ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό, Grand Prix του Azerbaijan, τις συναρπαστικές μονομαχίες Φερστάπεν-Λεκλέρ, καθώς και τον εθιστικό ήχο των μονοθεσίων, σαν να βρίσκονταν στην πίστα του Baku City Circuit!

Ταυτόχρονα, με την μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να οδηγήσουν οι ίδιοι το μονοθέσιο της επιλογής τους μέσω των RedBull Simulator playseats, που είχαν στηθεί από νωρίς έξω από την κατάμεστη αίθουσα, ενώ φεύγοντας έλαβαν μοναδικά δώρα της F1, έκπληξη.