Δείτε LIVE την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Ferrari (video)


Στις 12:25 η ιταλική ομάδα αποκαλύπτει την SF-23, με την οποία θα διεκδικήσει τους τίτλους σε οδηγούς και κατασκευαστές το 2023.

  • 14/2/2023

Το πάθος και η αγάπη των φίλων της Ferrari για την Scuderia είναι απαράμιλλα και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει κάτι τέτοιο.

Έτσι, μοιάζει συμβολικό ότι η ιταλική ομάδα επέλεξε την 14η Φεβρουρίου για να παρουσιάσει την SF-23, το νέο της μονοθέσιο με το οποίο σκοπεύει να ξαναπάρει τα σκήπτρα στη Formula 1, τόσο στο πρωτάθλημα οδηγών όσο και σε αυτό των κατασκευαστών.

Η προσμονή των απανταχού φίλων της είναι μεγάλη όπως και η ελπίδα ότι θα δοθεί συνέχεια στην περυσινή σεζόν, με διόρθωση των λαθών που υπήρξαν, προκειμένου να «ρίξει» από την κορυφή την Red Bull αλλά και να «αντέξει» στην αναμενόμενη αντεπίθεση της Mercedes. Η αναμονή θα λάβει τέλος στις 12:25, όταν και θα αποκαλυφθεί το μονοθέσιο.

Ηδη η Scuderia έχει θέσει σε λειτουργία, πριν από λίγες μέρες, τον αναβαθμισμένο κινητήρα της, με την κωδική ονομασία 675, τον ήχο του οποίου μπορείτε να ακούσετε πατώντας ΕΔΩ.

Παρακολουθείστε σε live streaming, στις 12:25, την παρουσίαση της SF-23 στο παρακάτω video.