Δείτε το ειδικά τροποποιημένο μονοθέσιο που θα οδηγήσει ο Brad Pitt στην ταινία για την F1 (video)


Η Mercedes σχεδίασε το μονοθέσιο Formula 1 που θα οδηγήσει ο Brad Pitt στην πολυαναμενόμενη ταινία κι οι ρίζες του από την F2 είναι εμφανείς.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: jpegYES - YouTube
  • 16/5/2023

Κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Μαϊάμι, ο σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας του Brad Pitt, Joseph Kosinski, αποκάλυψε μερικά από τα πλάνα του αναφορικά με την ταινία. Ο Aμερικανός δημιουργός ανακοίνωσε ότι ο Brad Pitt κι οι συμπρωταγωνιστές του θα οδηγήσουν ένα ειδικά τροποποιημένο μονοθέσιο της Formula 2.

Το μονοθέσιο έχει σχεδιαστεί από την ομάδα της Mercedes κι αυτή είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε εν δράσει. Το παρακάτω video δημοσιεύτηκε στο κανάλι Jpeg στο YouTube και δείχνει το μονοθέσιο να κάνει γρήγορα περάσματα στη συννεφιασμένη πίστα του Silverstone στο Ην. Βασίλειο.

Για την ακρίβεια, στο λίγων δευτερολέπτων video φαίνεται μόνο ένα πέρασμα, το οποίο μάλιστα μπλοκάρεται εν μέρει από τον φράχτη που χωρίζει την πίστα από τις κερκίδες των θεατών. Το σασί που έχει χρησιμοποιηθεί είναι ενός μονοθεσίου της Formula 2, όμως έχει τροποποιηθεί έτσι, ώστε να μοιάζει περισσότερο με μονοθέσιο της Formula 1.

Το πτερύγιο που φέρει στο πίσω μέρος μία συμβατική F2 έχει γίνει πιο ομαλό, προκειμένου να θυμίζει περισσότερο το σχήμα του τυπικού μονοθεσίου της F1. Και η μπροστινή αεροτομή έχει δεχτεί αλλαγές, φέροντας πλέον τα απλουστευμένα στοιχεία που υιοθέτησε και η F1 το 2022.

Σε αντίθεση με τα πρώτα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Brad Pitt να αγωνίζεται και να συμμετέχει σε sessions μαζί με κανονικά μονοθέσια της Formula 1, οι πρωταγωνιστές της ταινίας θα μπορούν να οδηγούν το μονοθέσιό τους κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών τριημέρων. Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης κι ο τίτλος δεν έχει γίνει γνωστός προς το παρόν.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι στο πλευρό του Brad Pitt θα βρεθεί ο Damson Idris (Snowfall), σε μία πλοκή που θέλει έναν βετεράνο οδηγό αγώνων να επιστρέφει στη δράση, προκειμένου να αγωνιστεί στο πλευρό ενός rookie.

Δείτε το video: