Δείτε τον αγνώριστο S. Vettel στην πρώτη του εμφάνιση με την Aston Martin (Video)


Την πρώτη του εμφάνιση στο αρχηγείο της Aston Martin πραγματοποίησε ο S. Vettel, δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο.

  • Κείμενο: Γιάννης Αδάναλης, Φωτ.: Αρχείο
  • 29/1/2021

Μία από τις πλέον ηχηρές μεταγραφές της νέας σεζόν είναι η μετακίνηση του S. Vettel από τη Ferrari στη νεότευκτη Aston Martin, η οποία πήρε τη σκυτάλη από την Racing Point με σκοπό να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Όπως ήταν φυσικό, λοιπόν, η παρουσία του Γερμανού στο αρχηγείο της βρετανικής ομάδας δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Πόσο μάλλον όταν αυτό συνοδεύτηκε από ένα τελείως διαφορετικό look, το οποίο αναδεικνύει ένα διαφορετικό προφίλ του Γερμανού πιλότου της Formula 1.

Πολλά από τα σχόλια που ακολούθησαν την πρώτη εμφάνιση του S. Vettel μέσα στο 2021 ήταν καυστικά, επισημαίνοντας το χρόνο που πέρασε πάνω από τον Γερμανό αφήνοντας τα σημάδια του.

Ακόμα και οι επίσημοι λογαριασμοί στα Social Media του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 στάθηκαν στην αλλαγή στο παρουσιαστικό του S. Vettel, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την επίσκεψη του Γερμανού στο αρχηγείο της Aston Martin.

Είναι αλήθεια ότι το κοντοκουρεμένο στιλ του τέσσερις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή δημιουργεί την εντύπωση ότι τα χρόνια που πέρασε στην ομάδα της Ferrari επιτάχυναν το… γήρας, ενός οδηγού που στις 3 Ιουλίου θα συμπληρώσει τα 34 χρόνια ζωής.

Το 2021, στο πλευρό του Γερμανού θα είναι ο 22χρονος Lance Stroll, ο οποίος εκτός των άλλων είναι γιος του μεγαλομετόχου της Aston Martin, Lawrence Stroll.

Διαβάστε ακόμα:

Ferrari: To μαύρο κουτί της ελεύθερης πτώσης

«Δεν θα κερδίζει ο Vettel με την Aston Martin»