Διαδικτυακό περιοδικό από την Pirelli


Στον «αέρα» το «P Zero magazine» με πληροφορίες για το GP Αυστραλίας.

  • 14/3/2014

H Pirelli παρουσιάζει με υπερηφάνεια το P Zero magazine, που περιέχει στοιχεία για το Αυστραλιανό Grand Prix, την πόλη της Μελβούρνης και όλα τα δρώμενα στον κόσμο της Pirelli, από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Πρόσβαση στο δυναμικό, νέο μαγκαζίνο που περιλαμβάνει βίντεο και λοιπό διαδραστικό περιεχόμενο το οποίο ενημερώνεται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου παρέχεται μέσω του ιστότοπου της Pirelli ή απευθείας από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://magazine.pzero.com.

Στο πρώτο τεύχος γίνεται μία αναδρομή στην ιστορία του Αυστραλιανού Grand Prix, διερευνώνται οι λόγοι πίσω από το μεγάλο μεταναστευτικό κύμα που έφερε τόσο κόσμο στην Αυστραλία σε αναζήτηση μιας νέας ζωής και τέλος ο διάσημος σεφ της Pirelli παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες συνταγές του.

Και όχι μόνον αυτά. Υπάρχουν ειδήσεις από την Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης όπου η Pirelli έλαμψε σε μερικά από τα πιο πολυαναμενόμενα λανσαρίσματα εφοδιάζοντας, μεταξύ άλλων, νέα μοντέλα από τη Ferrari και τη McLaren. Αυτό υπογραμμίζει για μια ακόμα φορά τη σχέση μεταξύ αγωνιστικών ελαστικών της Pirelli και ελαστικών υπερυψηλών επιδόσεων (UHP) της Ιταλικής φίρμας για τα μοντέλα δρόμου, τα οποία προβάλλονται στην Έκθεση της Γενεύης.