Έκανε... συνδρομή στο Twitch για να της ανοίξει την πόρτα του σπιτιού!


Κι όμως, συνέβη κι αυτή στην εποχή των virtual παιχνιδιών: η σύντροφος πιλότου της Formula 1 υποχρεώθηκε να του στείλει διαδικτυακό μήνυμα για να της… ανοίξει την πόρτα του σπιτιού!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 17/5/2020

Το εκπληκτικό συμβάν έλαβε χώρα στο Μονακό και πρωταγωνιστής ήταν ο… Charles Leclerc! Ο πιλότος της Ferrari ήταν τόσο απορροφημένος από το παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε στο Twitch, ώστε δεν άκουγε ούτε το κουδούνι της πόρτας, ούτε το κινητό τηλέφωνό του!

Έτσι η εδώ και μερικούς μήνες σύντροφός του, Charlotte Sine, υποχρεώθηκε να κάνει… συνδρομή στο Twitch ώστε να μπορέσει να στείλει μήνυμα στον αγαπημένο της κι αυτός να της ανοίξει την πόρτα του σπιτιού!

Ο Charles και η Charlotte είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες. Η 21 ετών Μονεγάσκη είναι κόρη του Emmanuel Sine, ενός εκ των ισχυροτέρων επιχειρηματιών του Μονακό, καθώς είναι γενικός διευθυντής της Societe des Bains de Mer, δηλαδή της μεγαλύτερης εταιρίας του Πριγκιπάτου που καταπιάνεται με τον τομέα της διασκέδασης.

Με λίγα λόγια η πανέμορφη Charlotte, η οποία είναι μοντέλο και Instagram influencer, χρειάστηκε να γίνει… συνδρομήτρια για να δει τον καλό της. Αν και, εδώ που τα λέμε, δεν της κόστισε και τίποτα, καθώς η συνδρομή στο Twitch είναι δωρεάν!