Επίσημο: Νέο συμβόλαιο για τον Lando Norris με τη McLaren Racing


Ο Lando Norris υπέγραψε πολυετή επέκταση του συμβολαίου του για να παραμείνει στην ομάδα της McLaren  και να διεκδικήσει τίτλους στην Formula 1.

  • 19/5/2021

Ο Norris σημείωσε το δεύτερο βάθρο της καριέρας του στην F1 στο Grand Prix της Emilia Romagna και είναι ένας από τους διακριθέντες της σεζόν μέχρι στιγμής. Οδηγεί στην τρίτη του σεζόν στη Formula 1 με την ομάδα της McLaren.

Εν όψει του Grand Prix του Μονακό αυτό το Σαββατοκύριακο, η McLaren επιβεβαίωσε ότι η φόρμα του ανταμείφθηκε με νέο συμβόλαιο.

Ο Norris δήλωσε ότι η συνεχής αναζωπύρωση της φόρμας της McLaren τον έπεισε ότι ήταν η σωστή συμφωνία για το μέλλον του.

Ο Norris έγραψε στο Instagram: «Ο στόχος μου είναι να κερδίζω αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα και τα τελευταία τρία χρόνια η McLaren μου έδειξε ότι είναι σε θέση να κατασκευάσει ένα μονοθέσιο για να το κάνω αυτό. Είχα το πρώτο μου βάθρο με τη McLaren και θα έχω την πρώτη μου νίκη με τη McLaren. Ας συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε».

Η McLaren αναφέρει ότι η συμφωνία σηματοδοτεί τη «δέσμευσή της για σταθερότητα στο μέλλον και αποτελεί ένα ακόμη βήμα στο μακροπρόθεσμο σχέδιο της ομάδας να ανταγωνιστεί στην πρώτη θέση του αγωνιστικού χώρου».

Ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren, Zak Brown, δήλωσε: «Η McLaren είναι μια ομάδα που θα έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση. Είμαι ενθουσιασμένος με την επέκταση της συμφωνίας μας με τον Lando για το 2022 και μετά. Έχει συμβάλει καθοριστικά στην επιστροφή της φόρμας μας εδώ στη McLaren και είμαστε υπερήφανοι για την ανάπτυξη που έχει δείξει από τότε που ξεκίνησε μαζί μας το 2017. Ο Lando είναι ένα από τα λαμπρότερα ταλέντα στο grid της Formula 1 και ανυπομονούμε να τον δούμε να συνεχίζει να εξελίσσεται όλο και πιο δυνατός τόσο εντός όσο και εκτός πίστας».