Εσύ, με ποιο μονοθέσιο F1 της Mercedes ταυτίζεσαι;


Ευρηματικός, αν μη τι άλλο, ο τρόπος που επέλεξε η αγωνιστική ομάδα της Mercedes για να τραβήξει το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter, οι οποίοι ακολουθούν τον λογαριασμό της!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 31/3/2020

Το επιτελείο του «αστεριού», λοιπόν, δημιούργησε ένα GIF, στο οποίο «τρέχουν» με εντυπωσιακή ταχύτητα όλα τα μονοθέσια τα οποία κατασκεύασε ποτέ η Mercedes, είτε στην πρώτη περίοδο της παρουσίας της στη Formula 1 τη διετία 1954 – 1955 ως Daimler-Benz AG, είτε την τελευταία δεκαετία ως Mercedes-AMG Petronas Formula One Team.

Κάνοντας «κλικ» πάνω στο GIF, ένα από τα 12 μονοθέσια με τα οποία έχουν συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 τα «ασημί βέλη», θα… παγώσει μπροστά σας! Ε, αυτό είναι και το μονοθέσιο με το οποίο ταυτίζεστε!

Όμως προσέξτε, διότι δεν σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητα μονοθέσιο – Πρωταθλητής! Διότι μπορεί τη διεατία 1954-55 η Mercedes να κατέκτησε το Πρωτάθλημα με τον Juan Manuel Fangio (δεν είχε θεσπιστεί τότε τίτλος για τους κατασκευαστές) και από το 2014 μέχρι και πέρυσι να έκανε έξι διαδοχικά «νταμπλ», όμως υπάρχει και η τετραετία 2010-2014, κατά την οποία τα «ασημί βέλη» κινήθηκαν στη μετριότητα!

Αν και ομολογούμε πως δεν θα μας… χαλούσε ένα μονοθέσιο το οποίο είχε οδηγήσει ο Michael Schumacher!